Αγώνα δρόμου για τους νεομεταγραφέντες

ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ - ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ Ο ΛΕΣΑΪ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2023 11:15

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Αγώνα δρόμου για να εκδοθούν τα δελτία των νεομεταγραφέντων παικτών κάνουν στον Ηρακλή Λάρισας, ενόψει της πολύ δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, στις Σέρρες, μεθαύριο Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 14:45.


Οι «Κυανόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι η δυναμικότητα του αντιπάλου τους, όμως θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε αν μπορέσουν να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα των Σερρών που «φιγουράρει» στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον Α’ Όμιλο της Super League 2, μπορεί να ηττήθηκε προχθές από την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος με 3-0, όμως εντελώς διαφορετικό αναμένεται πως θα είναι το ματς με τη λαρισινή ομάδα, που δίνει μεγάλη μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία.
Ο τεχνικός του Ηρακλή Χρήστος Χατζηλιάδης περιμένει από τους παίκτες του να έχουν την ίδια αγωνιστικότητα, όπως στα πρώτα 40’ της αναμέτρησης με τον ΠΟΤ Ηρακλή και, αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε όλα μπορούν να συμβούν.
Αναμφισβήτητα πάντως, είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά οι παίκτες του λαρισινού σωματείου θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό. Θέλουν να μεταφέρουν το άγχος στους γηπεδούχους, αποφεύγοντας λάθη που στοιχίζουν και να αγωνιστούν με αυτοπεποίθηση, από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Από αγωνιστικής πλευράς, επανέρχεται ο Λεσάι, ο οποίος εξέτισε την ποινή του (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες), ενώ ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Δοδοντσάκης, δεν φαίνεται πως θα του στερήσει τη δυνατότητα συμμετοχής στην κυριακάτικη αναμέτρηση.
Όσον αφορά τον Ουρουγουανό επιθετικό Ντιέγκο Ματέο Κάσας που αποκτήθηκε πριν από λίγες ημέρες, δείχνει πολύ καλά στοιχεία μέχρι τώρα στις προπονήσεις και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά.
Αξίζει, τέλος, να αναφέρουμε πως εκτός από τον Μπάτροβιτς που πήγε στην Καρδίτσα, έλυσαν τα συμβόλαιά τους και οι Αγγελούλης, Εσκουρέδο, Κουτζαβασίλης (σ.σ. έπαιξε προχθές με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου κόντρα στη Λαμία, για το Κύπελλο Ελλάδος).

 

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τον αγώνα Πανσερραϊκός-Ηρακλής Λάρισας ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Αλέξανδρος Μέγας (Πιερίας), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Αθανάσιο Βογιατζή (Μακεδονίας), Βασιλεία Τσιλκητάρη (Πιερίας), 4ος θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Φουστάνας (Πιερίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Δημήτριος Ιτσκος (Πέλλας).

 

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ.
Ντέρμπι στο Καυτανζόγλειο περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής για τον Α’ Όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2. Ο ΠΟΤ Ηρακλής αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ Β’, ενώ ο πρωτοπόρος Πανσερραϊκός κοντράρεται με τον Ηρακλή Λάρισας.
Από δύο συνεχόμενες ήττες έρχονται Μακεδονικός και Αναγέννησης Καρδίτσας που κοντράρονται στη Θεσσαλονίκη, στο παιχνίδι με το οποίο σήμερα η αυλαία της 12ης αγωνιστικής.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:
ΣΗΜΕΡΑ
15:15 Μακεδονικός - Αναγέννηση Κ. ΕΡΤ3
ΑΥΡΙΟ
13:45 ΠΟΤ Ηρακλής - ΠΑΟΚ Β’ ΕΡΤ3
ΚΥΡΙΑΚΗ (22/1)
14:45 Παναθηναϊκός Β’ - Διαγόρας
14:45 Πανσερραϊκός - Ηρακλής Λ.
14:45 Αριδαία - Νίκη Βόλου
14:45 ΝΠΣ Βέροια - Απόλλων Πόντου
ΔΕΥΤΕΡΑ (23/1)
14:45 Θεσπρωτός - Απόλλων Λάρισας
*Ρεπό: ΑΕ Λάρισας

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγώνες)
1. Πανσερραϊκός*     15-5     25
2. ΠΑΟΚ Β’*     19-8     22
3. ΑΕ Λάρισας     17-8     22
4. Νίκη Βόλου*     16-6     19
5. Αναγ. Καρδίτσας*     10-7     18
6. ΠΟΤ Ηρακλής*     15-9     17
7. Παναθηναϊκός Β’*     17-13     14
8. Μακεδονικός*     11-11     14
9. Αλμωπός Αριδαίας     6-7     14
10. Διαγόρας*     15-13     13
11. ΝΠΣ Βέροια*     10-13     10
12. Απόλλων Πόντου     8-15     10
13. Απόλλων Λάρισας*     8-28     9
14. Ηρακλής Λάρισας*     3-14     7
15. Θεσπρωτός     7-20     3
*Οι ομάδες με αστερίσκο, έχουν από 10 αγώνες

 

*Εξάλλου σε τρία ακόμα παιχνίδια της Super League 2, ορίστηκαν οι παρακάτω Λαρισαίοι διαιτητές:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ - 22/1
14:45 Αριδαία - Νίκη Βόλου: Μάριος Σιντόρης (Θεσπρωτίας), Αχιλλέας Αναστασιάδης (Σερρών), Δημήτρης Δανδανόπουλος (Ξάνθης), 4ος Κωνσταντίνος Κεχαγιάς (Κοζάνης), παρ. Αντώνης Βαλιώτης (Λάρισας).
14:45 Βέροια - Απόλλων Πόντου: Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, Βασίλειος Μάνος, Γρηγόριος Δεδικούσης (Λάρισας), 4ος Μελέτιος Γιουματζίδης (Πέλλας), παρ. Αθανάσιος Μπριάκος (Ηπείρου).

Β’ ΟΜΙΛΟΣ - 23/1
15:15 Απόλλων Σμύρνης - Καλλιθέα: Παντελεήμων Τζαμουτζαντώνης (Χίου), Κωνσταντίνος Στάικος (Λασιθίου), Αχιλλέας Νίκζας (Λάρισας), 4ος Θεόδωρος Πουλόπουλος (Πειραιά), παρ. Εμμανουήλ Γιαννουγλίδης (Αθηνών)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass