Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2023 11:02

Οι παλαίμαχοι της «Πελα» θυμούνται και βραβεύουν…

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της «Πελασγιώτιδας» διοργανώνουν εκδήλωση με βραβεύσεις και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο οικογενειακό κέντρο «Χρυσό Τζάκι», Ολυμπίας 20, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, στις 8:30 το βράδυ, με ζωντανή μουσική.


Στην εκδήλωση θα θυμηθούν τις μεγάλες στιγμές της Πελασγιώτιδας, τη συμβολή της ως Πελασγικός στη συγχώνευση της ΑΕΛ, αλλά και τους παίκτες που αναδείχθηκαν μέσα από το πρόγραμμα ποδοσφαιρικής ανάπτυξης της ομάδας.
Όσοι αγαπούν την «Πελασγιώτιδα», παλαίμαχοι, ποδοσφαιριστές, παράγοντες και οι φίλοι της ομάδας, καλούνται να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: Κ. Βαγγέλη, 6971-759.104, Κ. Βασίλη, 6977-614.585.

 

Κοπές πίτας αθλητικών σωματείων στην Αγιά

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα μεθαύριο Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις 11:00 π.μ., στη θέση «Μεγάλη Βρύση» του Μεγαλοβρύσου. Θα προηγηθεί ομαδική ανάβαση αθλητών από το παραδοσιακό μονοπάτι Αγιάς – Μεγαλοβρύσου, με εκκίνηση από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγιάς (ώρα συνάντησης στο σχολείο: 8 π.μ.). Τα μέλη που δεν θα πάρουν μέρος στην ανάβαση, μπορούν να προσέλθουν στη «Μεγάλη Βρύση» με δικά τους μέσα. Μετά την κοπή της πίτας θα ακολουθήσει, στις 2:00 μ.μ., συνεστίαση των μελών του Συλλόγου στην οικογενειακή ταβέρνα «Νιβόλιανη» στο Μεγαλόβρυσο.
*Ο Δωτιέας Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τα τμήματά του (ανδρών και ακαδημία) σε συνεστίαση που διοργανώνει την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Κτήμα Νεφέλη (2ο χλμ. Αγιάς – Αγιοκάμπου). Καλούνται να παρευρεθούν αθλητές, μέλη και φίλοι του συλλόγου. Τιμή εισόδου για ενήλικες: 20 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται φαγητό και ποτό).
*Οι Ακαδημίες μπάσκετ και βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Αγιάς «Ερμής» θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, μεθαύριο Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγιάς. Καλούνται να παρευρεθούν αθλητές, γονείς, μέλη και φίλοι του συλλόγου.

 

Κοπή πίτας του Σπάρτακου

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα γίνει η κοπή πίτας του Σπάρτακου στις 19.00, στο κέντρο «Χίλια Χείλια», όπου αναμένεται να σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία και θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά στο τμήμα της τροχοσανίδας που πλέον αγκαλιάζεται απ’ όλους και συνεχώς αυξάνονται τα μέλη του.

 


Βραβεύσεις του Κεραυνού

Μεθαύριο Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 11 το πρωί στο κοσμικό κέντρο «Μύλος 1927» η ομάδα μπάσκετ του Κεραυνού θα βραβεύσει τις ομάδες εφήβων και παίδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλίας.
Θα ακολουθήσει η κοπή πίτας του συλλόγου.


 Εκδήλωση του Λαρισαϊκού-Τιτάνες

Εκδήλωση διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Λαρισαϊκός-Τιτάνες μεθαύριο Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 11 π.μ. στο κλειστό κολυμβητήριο του ΕΑΚ Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass