Κρίσιμες ώρες για ΑΕΛ, Ηρακλή Λάρ. και Απόλλων Λάρ.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ *ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ 1η ΜΑΡΤΙΟΥ

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2023 13:10

Κρίσιμες ώρες για το μέλλον της Super League 2 στη συνεδρίαση που θα γίνει σήμερα στην Αθήνα και η αγωνία κορυφώνεται για ΑΕΛ, Ηρακλή Λάρισας και Απόλλωνα Λάρισας και κυρίως για τους ποδοσφαιριστές των ομάδων που ζούνε σε εποχή οικονομικής αβεβαιότητας και ποδοσφαιρικής ανασφάλειας.


Μιλώντας χθες στη Βουλή κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης, όπου η συζήτηση περιελάμβανε το 7ο αθλητικό νομοσχέδιο, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρθηκε στο ζήτημα της Super League 2 σχετικά με τη χρηματοδότηση από το Στοίχημα ανέφερε: «Θα αναμένουμε την απόφασή τους. Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει ότι, επιστρέφουν στα γήπεδά τους, και αυτομάτως ξεκινάει η συζήτηση, για να μπορέσουν να απολαύσουν κι αυτοί την ενίσχυση από το ταμείο του κράτους, τον μόνιμο μηχανισμό στήριξης».
Όπως πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Εδώ είμαστε, για να αντιμετωπίσουμε με γενναιότητα, με ηρεμία και με διαφάνεια, και κυρίως με κριτήρια, το ζήτημα της Super League 2. Επιστρέφουν στα γήπεδα, και αυτομάτως είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε τα πάντα που τους αφορούν».
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από το αδιέξοδο που έχει οδηγηθεί η Super League 2 -λόγω της μη τήρησης των δεσμεύσεων της Κυβέρνησης για το ποσοστό από το Στοίχημα- αναλύθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Προεδρείου της SL2 με το αντίστοιχο του ΠΣΑΠΠ που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της SL2. Οι δύο πλευρές συζήτησαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα, με τον Σύνδεσμο να δεσμεύεται ότι έως την Τρίτη θα καταθέσει πρόταση που θα μεταφερθεί στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης.
Πάντως για το σημερινό συμβούλιο υπάρχουν διάφορα σενάρια και τάσεις, ενώ κυκλοφορεί η πληροφορία ότι το πρωτάθλημα υπό όρους μπορεί να ξαναρχίσει την ερχόμενη Τετάρτη 1 Μαρτίου. Πάντως ΑΕΛ και Ηρακλής Λάρισας μπορούν να αντέχουν αγωνιστικά και να κάνουν κανονικά προπονήσεις και για παιχνίδια, αλλά στον Απόλλωνα Λάρισας η κατάσταση δεν είναι το ίδιο καλή. Ελάχιστοι παίκτες κάνουν προπονήσεις και συμμετέχουν στην ομάδα Κ-19. Το μέλλον της λαρισινής ομάδας δεν φαίνεται ευοίωνο…
Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν το «λουκέτο» στην κατηγορία θα υπάρχει ή όχι…
Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:
Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42 / 4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
Ενημέρωση για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο και επαναξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης μετά την έκδοση της υπ. αρ. 65456/10.2.23 ΚΥΑ.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass