ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΣΑΠΑΤΩΡΗΣ

Το δέκα το …καλό

*ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2023 13:50

Μεγάλη μάχη για να παραμείνει στην Α’ τοπική κατηγορία δίνει ο Αετός Μακρυχωρίου και την περασμένη Κυριακή πέτυχε πολύ σπουδαία νίκη στη Νίκαια επί του Παναγροτικού, με σκορ 2-1.


Χάρη σε δύο γκολ που σημείωσε ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Αποστόλης Τσαπατώρης, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Λάρισας, της ΑΕΛ και του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Τσαπατώρη.
Ο εν λόγω παίκτης χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του πετυχαίνοντας το δεύτερο και νικητήριο γκολ, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Στον συγκεκριμένο αγώνα, ο προπονητής του, Κώστας Κολομητρούσης, τον χρησιμοποίησε ως δεκάρι -ενώ αγωνίζεται ως σέντερ φορ- και εκείνος πάλι βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Για το σπουδαίο αυτό διπλό, ο Απ. Τσαπατώρης σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Σίγουρα ήταν μια σημαντική επιτυχία, αλλά μπορώ να πω πως ήμασταν και τυχεροί, καθώς τις λίγες φάσεις που δημιουργήσαμε, τις αξιοποιήσαμε. Ουσιαστικά «κλέψαμε» το παιχνίδι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και θα επιδιώξουμε στο τέλος, να καταφέρουμε ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία».
-Χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο;
«Ασφαλώς και χρειάζεται, διότι ο Αετός έχει ιστορία και το δυναμικό της απαρτίζουν παιδιά από το Μακρυχώρι και είναι ηλικίας 14 και 16 χρονών. Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτή η ομάδα θέλει ακόμα μεγαλύτερη στήριξη και θα παλέψει μέχρι το τέλος για τη σωτηρία της».
-Πέτυχες δύο γκολ. Θα έχουμε και συνέχεια;
«Ο προπονητής, Κώστας Κολομητρούσης, μας έχει μάθει να λειτουργούμε ως οικογένεια και να απολαμβάνουμε τους αγώνες. Όλοι μαζί έχουμε μερίδιο στις επιτυχίες και ευθύνες στα αρνητικά αποτελέσματα. Σίγουρα είμαι πολύ ευχαριστημένος που πέτυχα δύο γκολ, αλλά περισσότερο επειδή κερδίσαμε».
-Ακολουθεί ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον έμπειρο Φαλανιακό. Θα έχουμε επιτυχιών συνέχεια;
«Εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας, γνωρίζοντας πως ο αντίπαλός μας είναι μια έμπειρη ομάδα στην κατηγορία και προπονητής της ο κ. Παραφέστας. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Μακάρι να είμαστε στο τέλος εμείς εκείνοι που θα πανηγυρίσουμε».
*Αυτά τόνισε ο Αποστόλης Τσαπατώρης, ο οποίος έχει αγωνιστεί ακόμη στον Ηρακλή Λάρισας, στον Απόλλωνα Λάρισας και στον Ολυμπιακό Αμπελιάς.
Σημειώνεται πως ο Αετός Μακρυχωρίου βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass