Την ερχόμενη Κυριακή γίνεται ο «Πελάσγιος» Δρόμος

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2023 14:15

Ο Πελασγός Α.Σ. Λάρισας και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, τον Σ.Δ.Υ. Ν. Λάρισας, τον ΣΥ.Β.Α.Σ Λάρισας και συνδιοργανωτές το ΥΠ.ΠΟ.Α - Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων, διοργανώνουν της Κυριακή 19 Μαρτίου τον «4ο ΠΕΛΑΣΓΙΟ ΔΡΟΜΟ».


Πρόκειται για αγώνα δρόμου 6.750 μ., καθώς και αγώνες 3.500 μ. και 1.000 μ. (παιδικό) με αφετηρία και τερματισμό την Εφορεία Αρχαιότητων Λάρισας -Άλσος Μεζούρλου Λάρισας - Περιφερειακός Τρικάλων. Οι συμμετέχοντες/-ουσες δρομείς των 3.500 μ. θα τρέξουν την κυκλική διαδρομή μία φορά. Στη μεγάλη διαδρομή των 6.750 μ. οι συμμετέχοντες/-ουσες δρομείς τρέχουν την ίδια διαδρομή δύο (2) φορές.
ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
10.30 π.μ.: 6.750 μ. Ανδρών - Γυναικών
12.00 π.μ.: 3.500 μ. Ανδρών - Γυναικών
13.00: 1.000 μ. Παιδικός Αγώνας Δρόμου
ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας - Άλσος Μεζούρλου Λάρισας - Περιφερειακός Τρικάλων
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Θα γίνονται με δύο τρόπους:
1. Μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικής φόρμας στην ιστοσελίδα www.segas-thessalias.gr μέχρι 17/3/2023.
Οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής υποβληθεί μετά την ανωτέρα ημερομηνία δεν θα θεωρείται έγκυρη. Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές.
Οι αιτήσεις για τις δηλώσεις συμμετοχής (για όλους τους αγώνες) θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα του αγώνα segas-thessalias.gr στην καρτέλα Εγγραφές. Μετά την έγκυρη εγγραφή θα αποστέλλεται απαντητικό email από τη διοργανώτρια αρχή, για κάθε αίτηση συμμετοχής που έχει αποσταλεί ηλεκτρονικά. Δεν επιτρέπεται η δήλωση περισσότερων της μίας διαδρομής.
Οι δρομείς πρέπει να συμπληρώνουν όλα τα στοιχεία που αναγράφονται στις αιτήσεις για να διευκολύνεται το έργο της διοργανώτριας αρχής. Στην κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης, το ονοματεπώνυμό πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης.
Για τον παιδικό αγώνα, ο οποίος είναι δωρεάν, οι δηλώσεις συμμετοχής ομοίως υποβάλλονται από τις 3/3/2023 έως τις 17/3/2023. Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές.
Δικαίωμα Συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 6.750 μ. έχουν όλοι οι άνδρες και όλες οι γυναίκες (άνω των 15 ετών), γεννημένοι/-ες έως και το 2005.
Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 3.500 μ. έχουν όλοι οι άνδρες και όλες οι γυναίκες (άνω των 12 ετών), γεννημένοι/-ες έως και το 2008.
Για τον παιδικό αγώνα των 1.000 μ., δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσα παιδιά φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο.
Σε περίπτωση που ο/η δρομέας είναι κάτω των 18 ετών, η δήλωση συμμετοχής πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από τον γονέα / κηδεμόνα. Θεωρείται απαραίτητο να τονισθεί ότι όλοι οι δρομείς ανεξαρτήτου ηλικίας θα πρέπει πρόσφατα να έχουν εξεταστεί από εξειδικευμένο ιατρό - καρδιολόγο, διότι αγωνίζονται με δική τους αποκλειστικά ευθύνη - γονέων / κηδεμόνων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass