ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ:

Το τι κάνει «νιάου νιάου» στα κεραμίδια το ξέρουν ακόμη και οι πέτρες

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2023 11:44

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ηρακλή Λάρισας, μετά τους ορισμούς των αγώνων με Αναγέννηση Καρδίτσας και Διαγόρα Ρόδου, επιβεβαιώνοντας σχετικά και το ρεπορτάζ της «Ε» που έκανε λόγο για «Γολγοθά» της λαρισινής ομάδας και το μικρό διάστημα που καλείται να δώσει τρία πολύ

κρίσιμα παιχνίδια.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, κ. Λάμπρος Ιωακείμ, άφησε αιχμές για τη μεταχείριση στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, της Super League 2. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής: «Ο Ηρακλής Λάρισας διαμαρτύρεται έντονα για τις αποφάσεις του Δ.Σ. της Super League 2, οι οποίες δείχνουν ξεκάθαρα πώς εννοείται η ισονομία και η ίση μεταχείριση στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Έτσι έχουμε τα εξής:
1. Ο Διαγόρας Ρόδου αγωνίζεται τη Δευτέρα 03/04/2023 με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας μετά από αίτημά του και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του γηπεδούχου με την αιτιολογία ότι δεν μπορεί να βρει εισιτήρια.
2. Αναγκαστικά ο Ηρακλής Λάρισας θα αγωνιστεί τη 18η αγωνιστική στις 06/04/2023 ημέρα Πέμπτη με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας λόγω συμπλήρωσης 48ωρου. Την ίδια αγωνιστική ο Διαγόρας Ρόδου έχει ρεπό.
3. Τη 19η αγωνιστική αγωνιζόμαστε την Κυριακή 09/04 στη Ρόδο με αντίπαλο τον Διαγόρα Ρόδου και παρότι εγκαίρως και επανειλημμένως ενημερώσαμε το αγωνιστικό τμήμα της Super League 2 για τη δυσκολία εξεύρεσης εισιτηρίων για την Κυριακή των Βαΐων αλλά και το εξαντλητικό πρόγραμμα που καλούμαστε να υλοποιήσουμε (τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα), ώστε να αγωνιστούμε τη Μεγάλη Δευτέρα 10/04, ως δια μαγείας ο Δήμος Ρόδου αποφάσισε να κλείσει το γήπεδο της Ρόδου για επανασπορά.
Το τι κάνει «νιάου νιάου» στα κεραμίδια το ξέρουν και οι πέτρες. Να ξέρουν όμως ότι, ο Ηρακλής Λάρισας δεν πτοείται από όσες τρικλοποδιές και αν του βάλουν και μέχρι την τελευταία στιγμή θα τα δώσει όλα για την παραμονή του. Ευχόμαστε ολόψυχα να πετύχει η επανασπορά και το νέο γήπεδο της Ρόδου να είναι «χαλί» σαν αυτό που φιλοξενήσαμε εμείς την ομάδα του Διαγόρα στη Λάρισα (AEL FC ARENA).
Υ.Γ. Ακόμα περιμένουμε από το Δ.Σ. της Super League 2 να μας ενημερώσει για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του κ. Μπαλτάκου στον κ. Ινφαντίνο, αναφορικά με τη βοήθεια της ΕΠΟ στη Super League 2».
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΑΚΙΔΗΣ
Το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Πόντου και τον Ηρακλή Λάρισας που θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 14:45 στο δημοτικό γήπεδο Πολυκάστρου, θα διευθύνει ο Γεώργιος Τακίδης από την Ένωση Κιλκίς, συνεργάτες του θα είναι οι κ. Γεώργιος Στεφανής (Καρδίτσας), Ιωάννης Μινούδης (Πιερίας), 4ος ο Απόστολος-Βασίλειος Αργυρός (Πέλλας) και παρατηρητής Διαιτησίας ο κ. Γεώργιος Φωτιάδης (Σερρών).
*Εξάλλου, στο ματς Αναγέννηση Καρδίτσας-Διαγόρας που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 3 Απριλίου και ώρα 14:45 στην Καρδίτσα, διαιτητής ορίστηκε ο κ. Νικόλαος Χρονάς (Αχαΐας) και παρατηρητής Διαιτησίας ο Αντώνης Βαλιώτης από την Ένωση Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass