Οργανώνεται για τη νέα χρονιά η ΑΕΛ

ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2023 11:40

Ρεπό έχει την ερχόμενη Κυριακή η ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, και ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται και τη νέα σεζόν να είναι στον πάγκο των «βυσσινί», θα αξιολογήσει στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν και ποιοι θα αποχωρήσουν.


Η ΑΕΛ οργανώνεται για την καινούργια αγωνιστική περίοδο και πληροφορίες κάνουν λόγο πως η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που και οι ίδιοι επιθυμούν να έρθουν στην ομάδα, με στόχο να πρωταγωνιστήσει και να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε φέτος.
Να ανέβει δηλαδή στη Super League, κάτι που διακαώς θέλουν οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας, οι οποίοι, όμως, είναι και πολύ επιφυλακτικοί, καθώς μόνο με λόγια και εικασίες δεν έρχονται οι επιτυχίες.
Για να πραγματοποιηθεί ο στόχος της ανόδου, χρειάζεται καλύτερη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, να γίνουν πολύ προσεκτικές κινήσεις και να κρατηθούν χαμηλοί οι τόνοι, διότι με πολλή δουλειά και λιγότερα λόγια οι πιθανότητες για την άνοδο θα αυξηθούν.
Από κει πέρα, ο Παναγιώτης Γκουτσίδης στα επόμενα παιχνίδια αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν αρκετά, για να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται και κατά πόσο μπορεί να τους υπολογίζει για τη νέα σεζόν.
Σήμερα και αύριο οι παίκτες θα προπονηθούν κανονικά, ενώ κατά πάσα πιθανότητα μεθαύριο Σάββατο θα γίνει οικογενειακό διπλό.
*Σημειώνεται πως στους τρεις τελευταίους αγώνες η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τις παρακάτω ομάδες:
28η αγωνιστική
ΑΕΛ-Απόλλων Πόντου
29η αγωνιστική
Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ
30ή αγωνιστική
ΑΕΛ-Διαγόρας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass