Αγγελος (τερματο)φύλακας στην Κόρινθο

Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2023 11:30

Μια ανάσα από την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία βρίσκεται η Κόρινθος, η οποία εντυπωσιάζει στον 5ο όμιλο των μπαράζ μεταξύ πρωταθλητριών ομάδων των Ενώσεων.


Η ομάδα της Κορίνθου βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και αύριο Κυριακή 4 Ιουνίου, θα αντιμετωπίσει στο ντέρμπι κορυφής του 6ου ομίλου, τη Νέα Αρτάκη.
Φύλακας… άγγελος είναι ο Λαρισαίος πορτιέρο Λεωνίδας Κούτσικος, ο οποίος εντυπωσιάζει και έχει κρατήσει έως τώρα ανέπαφη την εστία του.
Μάλιστα η Κόρινθος είναι η μοναδική ομάδα σε όλους τους ομίλους, που δεν έχει παραβιασθεί η εστία της και αναμφίβολα αυτό αποτελεί και έργο του Λαρισαίου τερματοφύλακα.
Ο ίδιος όμως πάντα είναι συγκρατημένος και σε δηλώσεις που έκανε στην «Ε», τόνισε τα εξής: «Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση του φετινού μας στόχου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ιστορικής αυτής ομάδας και η πορεία μας οφείλεται στην προσπάθεια όλων, που αγαπάνε και βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Από την πλευρά μου, κάνω ό,τι μπορώ και ευχαριστώ όλους για τα καλά τους λόγια και τους φιλάθλους, που είναι ο 12ος παίκτης μας. Θέλουμε να κερδίσουμε την Κυριακή τη Νέα Αρτάκη και να ανέβουμε ως πρωταθλητές στη Γ’ Εθνική».
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟYΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass