Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων ο Νίνο

ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2023 11:25

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ΕΛΠΕΝ, στα Σπάτα, ολοκληρώθηκε το εξαήμερο προπονητικό camp της Εθνικής Ελπίδων στην Αθήνα, στο οποίο συμμετείχε και ο Μάρκος Νίνο της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στον σημερινό αγώνα.


Οι προπονήσεις και η φιλική αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ Β’ εντάσσονται στο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Στη χθεσινή προπόνηση όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε προπονητικό διπλό για μία ώρα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να δουλέψει με όλους του παίκτες που είχαν κληθεί στην αποστολή και τόνισε ότι είδε αρκετά στοιχεία που τον ικανοποίησαν κατά τη διάρκεια του camp.
«H συγκέντρωσή μας ήταν μια ιδανική ευκαιρία για να κάνουμε κάποιες προπονήσεις, να δουλέψουμε στον τακτικό και πνευματικό τομέα, με στόχο να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο αγωνιστικό μας πλάνο. Εκμεταλλευτήκαμε αυτές τις προπονήσεις, δουλέψαμε και στη νοοτροπία που θέλουμε να έχουν όλα τα παιδιά στους επόμενους αγώνες», υπογράμμισε.
«Είμαι ευχαριστημένος από την ανταπόκριση όλων των ποδοσφαιριστών σε αυτό το προπονητικό camp. Είναι μεγάλο το διάστημα ως τον Σεπτέμβριο, αλλά είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα δουλέψουν όλο το καλοκαίρι σε αυτά που σχεδιάσαμε στις προπονήσεις».
Η επόμενη συγκέντρωση της Εθνικής Ελπίδων είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Σεπτεμβρίου, πριν την αναμέτρηση με την Ανδόρα (12/09/2023) για την έκτη αγωνιστική ημέρα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass