Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΛ ο ΠΟΕ

ΝΙΚΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΕ 4-1 - ΣΗΜΕΡΑ (15:30) ΤΟ ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2024 12:10

Την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου ΕΠΣΛ πανηγύρισε χθες ο ΠΟ Ελασσόνας. Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα επικράτησε με 4-1 του Αχιλλέα Φαρσάλων, με το ίδιο σκορ δηλαδή με το οποίο είχε νικήσει στα Φάρσαλα τρεις μέρες νωρίτερα, το περασμένο Σάββατο στο πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ.

Έτσι ο ΠΟΕ στα ημιτελικά της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει σε ουδέτερο γήπεδο τον νικητή της αναμέτρησης Ανθούπολη-Κιλελέρ, που έχει προγραμματιστεί για τις 28 του μηνός.
Αξιοσημείωτο της χθεσινής αναμέτρησης είναι το γεγονός ότι ο Αχιλλέας Φαρσάλων αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις και είναι ενδεικτικό ότι προσήλθε στο παιχνίδι με 15μελή αποστολή.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Παλάσιος κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Ρολντάν (1-0).
Η απάντηση του Αχιλλέα ήρθε στο 23’ όταν σε αντεπίθεση ο Κερμελίδης με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1, με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.
Στο 57’ οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φούσα. Ο ΠΟΕ εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή και στο 67′ πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Ιγγλέζο να γράφει το 2-1, μετά από ενέργεια του Γκαμπέτα.
Στο 75′ ο ΠΟΕ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι με τον Ιγγλέζο, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κορτσάρι, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 3-1.
Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 81′ με κοντινή προβολή ο Παλάσιος.
Διαιτησία: Κουκούλης, Μίχος, Μπλιώνας.
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Κορτσάρι, Λαγός (79′ Τσιπλικιάρης), Μαλάκος (65′ Κωνσταντινίδης), Καραμούλας (65′ Καραγκούνης), Γκαμπέτας, Κουκούλης, Παλάσιος, Ρολντάν (84′ Τσιόγκας), Ιγγλέζος (84′ Μπανούσης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρ. Καπελιάνης-Απ. Παπαδόπουλος): Γεωργαντζάς, Σταμπουλής, Μπρόσκα (46′ Φούσα), Σώκος, Ποτόσογλου, Αετόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Κρικώνης, Κερμελίδης, Τσιάκος (78′ Μαργαριτόπουλος), Καρβούνης (73′ Κομισόπουλος).

 

Η ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
ΠΟ Ελασσόνας-Αχιλλέας Φ.    4-1
Βλαχογιάννι-Απόλλων Λάρ.    (σήμερα, 15:30)
Σμόλικας -Δωτιέας Αγιάς (αύριο, 15:30, γήπ. Τυρνάβου)
Ανθούπολη-Κιλελέρ    (28/2, 15:30)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass