ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΕΛ

Γιατί δεν παίρνει εισιτήρια η ΠΑΕ για εκτός έδρας αγώνες…

ΤΣΙΚΝΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ - ΦΕΥΓΕΙ Ο ΜΟΡΕΪΡΑ; - ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2024 12:40

Καυτά ερωτήματα υπάρχουν προς τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ από οργανωμένους φιλάθλους (ΘΥΡΑ-1) για τον λόγο ότι η ΠΑΕ δεν ζητάει εισιτήρια στα εκτός έδρας παιχνίδια, για να γίνονται μετακινήσεις φιλάθλων ώστε η ομάδα να έχει κοντά στους οπαδούς της.


Αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Γνωρίζουμε πολύ καλά την τραγελαφική κατάσταση που επικρατεί στις οπαδικές μετακινήσεις στην Ελλάδα εδώ και καιρό, όμως είναι αδιανόητο να μπαίνει εμπόδιο η ίδια η ΠΑΕ στην προσπάθειά μας να ακολουθούμε την ομάδα παντού.
Παρακολουθήσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του μεγαλομετόχου, στην οποία δήλωσε δημόσια μια πάγια στάση της ΠΑΕ, η οποία είναι να ΜΗ ζητά εισιτήρια για τον κόσμο, οργανωμένο ή μη, στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, υπό τον φόβο επεισοδίων και τιμωρίας της ομάδας. Μια στάση η οποία μπορεί τώρα να έγινε δημόσια γνωστή, ωστόσο εμείς τη βιώνουμε σε κάθε παιχνίδι εκτός, όπου μέχρι και την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να μπούμε στο γήπεδο, χωρίς καμία ξεκάθαρη απάντηση από τους αρμόδιους ασφαλείας για το αν έχει πραγματοποιηθεί επίσημο αίτημα διάθεσης θύρας και εισιτηρίων.
Πώς είναι δυνατόν να διατυμπανίζεις την ανάγκη για την παρουσία και τη στήριξη αυτού του κόσμου στο πλευρό σου, να τον επαινείς στα καλά, ενώ ταυτόχρονα του βάζεις ο ίδιος φρένο; Ενός κόσμου που έχει ταξιδέψει κυριολεκτικά παντού για την αρρώστια του και έχει κερδίσει πόσα παιχνίδια με τη δυναμική του;
Αυτό για το οποίο ΖΟΥΜΕ κύριοι, είναι για να ταξιδεύουμε και να τραγουδάμε για την ΙΔΕΑ ΜΑΣ σε όλα τα πέταλα του κόσμου, ΟΧΙ για να δημιουργούμε επεισόδια άνευ λόγου και αιτίας, αφού τόσο πολύ αυτό σας ανησυχεί, βάζοντας σε κίνδυνο, πρώτα από όλα την ίδια μας την ελευθερία, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το ολοένα και αυστηρότερο νομικό πλαίσιο. Αυτονόητο είναι, επίσης, πως γνωρίζουμε πολύ καλά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μια ενδεχόμενη τιμωρία της ομάδας, και πιστέψτε μας, είναι το τελευταίο πράγμα που θέλουμε.
Σε κάθε περίπτωση, τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η θέση μας είναι όπου αγωνίζεται η ΑΕΛ. Καλούμε όλα τα αδέρφια μας να πράξουν το ίδιο.
Δεν ζητάμε, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εισιτήρια για όλα τα γήπεδα».

 

ΤΣΙΚΝΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΡΕΪΡΑ
Στην ΠΑΕ ΑΕΛ χθες τήρησαν το έθιμο της Τσικνοπέμπτης και τσίκνισαν στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων. Υπήρξε μια καλή ατμόσφαιρα ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι απουσίαζε ο Μορέιρα, που μάλλον αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, παρότι αποκτήθηκε τον προηγούμενο μήνα.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 22η αγωνιστική του 2ου Ομίλου και την 26η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2. Ο Γιάννης Στεργιώτης από την Ένωση Αθηνών θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Πόντου, που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου Κιλκίς, τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024, στις 15:00. Βοηθοί του ορίστηκαν ο Χασάν Κούλα (Ξάνθης) και ο Χρήστος Τζιώτζιος (Θράκης). Τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Μέγας από την Ένωση Πιερίας και τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Φωτιάδης από την Ε.Π.Σ. Σερρών. Αναλυτικά:


Α’ Όμιλος
(26η αγωνιστική)
Δευτέρα 11 Μαρτίου (15.00)
Ηρακλής-Αιολικός (sl2.muvi.com, Τρίγλιας): Αργυρός (Πέλλας), Κουβαλάκης, Κοτανίδου (Δράμας)
ΑΕΚ Β’-Μακεδονικός (Action 24, Σεραφείδειο): Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας), Διαμαντής (Ηπείρου), Παγουρτζής (Πειραιά)
ΠΑΟΚ Β’-Νίκη Βόλου (sl2.muvi.com, Μακεδονικού): Μελτζανίδης (Ημαθίας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Σάββας (Σερρών)
Καμπανιακός-Αν. Καρδίτσας (sl2.muvi.com, Καμπανιακού): Κουκούλας (Λέσβου), Ζήδρας (Δράμας), Θανασιάς (Ηπείρου)
Απόλλων Πόντου-ΑΕΛ (sl2.muvi.com, Πολυκάστρου): Στεργιώτης (Αθήνας), Κούλα (Ξάνθης), Τζιώτζιος (Θράκης)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass