Πανδαισία πάλης στη Λάρισα

ΜΕΤΕΧΟΥΝ 400 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2024 12:00

Στη Λάρισα στρέφεται το ενδιαφέρον της ελληνικής Πάλης, καθώς το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων.


Η αγωνία, η ένταση, το πάθος αναμένεται να ξεχειλίσει στο Κλειστό Γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων στο Αλκαζάρ και η νέα γενιά παλαιστών είναι έτοιμη να αποδείξει ότι διαθέτει πλούσιο ταλέντο.
Συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή 360 αθλητές και αθλήτριες και θα αγωνιστούν και στα τρία στυλ. Σήμερα θα αγωνιστούν οι αθλητές στην ελληνορωμαϊκή και αύριο οι αθλητές στην ελευθέρα και στη γυναικεία Πάλη.
«Στη Λάρισα θα βρεθούν πάνω από 400 αθλητές, αθλήτριες και συνοδοί για τους αγώνες αυτούς κι εμείς θέλουμε να πραγματοποιηθούν, δίχως τραυματισμούς», τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Στέργιος Λεωνάκης αναφερόμενος στη διοργάνωση σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» στην οποία μετείχαν, εκτός της Ομοσπονδίας, η ΠΕΔ Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων και η ΕΑΛ με αφορμή το συγκεκριμένο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης, ενώ θα ακολουθήσει και το σχολικό πρωτάθλημα (Δευτέρα 11 Μαρτίου).
Ο εκπρόσωπος της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Καλαμπαλίκης, μετέφερε τους χαιρετισμούς και τη στήριξη στη διοργάνωση του προέδρου της ΠΕΔ Νίκου Σακκά, και εξήγησε ότι τέτοιες αθλητικές διοργανώσεις είναι σημαντικές για την περιοχή της Θεσσαλίας και προβάλλεται σημαντικά σε μια δύσκολη γι’ αυτήν περίοδο.
«Είναι ένα αθλητικό Σαββατοκύριακο για τη Λάρισα. Άνθρωποι με μεγάλο μεράκι συμμετέχουν για την υλοποίηση αυτής της διοργάνωσης. Εμείς ευχόμαστε να έχουμε καλούς αγώνες και οι αθλητές να καταφέρουν να δουν την πόλη μας ώστε να αποτελέσουν πρεσβευτές γι’ αυτήν», είπε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης, Ηρακλής Γερογιώκας.
Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΑΛ, Ιωάννης Περουλάκης, σημείωσε ότι ο σύλλογος λειτουργεί στη Λάρισα πάνω από 60 χρόνια και δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος σε μία τέτοια προσπάθεια. «Η ΕΑΛ θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην πόλη και σε τέτοιες διοργανώσεις», είπε.
Παρών στη συνέντευξη ήτα και ο Λαρισαίος πρώην πρωταθλητής πάλης και νυν μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας, Αλέξανδρος Νίτσιος.
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass