«Ασημένιος» ο Γιώργος Κυριακόπουλος της ΕΑΛ Πήγασος

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΠΑΛΗΣ

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2024 12:15

Με το δεξί ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος για το τμήμα πάλης της ΕΑΛ Πήγασος, το ιστορικότερο σωματείο ολυμπιακής πάλης στη Θεσσαλία, κάνοντας σεφτέ στα μετάλλια για το 2024, καθώς στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης Ανδρών που διεξήχθη στην Αργυρούπολη Αττικής κατάφερε να παίξει δύο τελικούς.


Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν η πρώτη μεγάλη διοργάνωση για το 2024 και είχε άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων, αφού στόχος των αθλητών που συμμετείχαν είναι να μπουν και στις προεθνικές ομάδες, καθώς το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί η Ολυμπιάδα στο Παρίσι.
Από το κλειστό γήπεδο πέρασε πλήθος κόσμους και τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί παλαίμαχοι αθλητές και ξεχώρισε ο μοναδικός Έλληνας Χρυσός Ολυμπιονίκης, Στέλιος Μυγιάκης. Τα κορυφαία ονόματα του αθλήματος έδωσαν λάμψη αστέρων στις παλαίστρες και συνολικά οι συμμετοχές ήταν 470.
Η ανδρική ομάδα της ΕΑΛ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να αποσπάσει ένα ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 97 κιλών στο στυλ της ελευθέρας με τον Γιώργο Κυριακόπουλο. Ο Κυριακόπουλος πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση απέκλεισε τους αντιπάλους με τεχνική πτώση και εγκατάλειψη φτάνοντας με ισάριθμες νίκες μέχρι τον μεγάλο τελικό της κατηγορίας όπου ηττήθηκε κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα από τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας Κυριακίδη του συλλόγου Τραπεζούντα, με 4-0 στα σημεία.
Επίσης πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι παλαιστές της ΕΑΛ, με τον Λευτέρη Αθανασιάδη να χάνει στον μικρό τελικό της κατηγορίας των 79 κιλών το χάλκινο μετάλλιο, όπως και οι στρατευμένοι της ομάδας Κώστας Χάμος στα 66 κιλά και Γιώργος Βρυσσάς στα 92 κιλά που παρά την απουσία από τις προπονήσεις λόγο της στρατιωτικής θητείας που υπηρετούν, βοήθησαν με την συμμετοχή τους στην γενική βαθμολογία των ομάδων. Όπως επίσης και οι παλιοί πρωταθλητές Αλέξανδρος Γκόστα και Ραφαήλ Κυριακόπουλος στα 97 και 125 κιλά αντίστοιχα.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΑΛ συγχαίρουν την ανδρική ομάδα της πάλης που άνοιξε τον χορό των μεταλλίων για την ομάδα. Ιδιαίτερα τον Γιώργο Κυριακόπουλο όπου χάρισε στο τμήμα πάλης ένα ακόμη πανελλήνιο μετάλλιο, και του εύχεται κάθε επιτυχία και στο μέλλον και στο άθλημα του Σούμο όπου συμμετέχει και είναι επίσης κάτοχος πανελλήνιου μεταλλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass