ΕΝΟΨΕΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ

Ερωτηματικό η ενδεκάδα

* Θα παίξουν οι βασικοί ή θα δοθούν ευκαιρίες; * Τι λέει ο Πότσι για τον Μορέιρα * Νίκες για τις μικρές ομάδες

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2024 11:00

Του Σωτ. Κέλλα
Τελευταίος αγώνας αύριο για την ΑΕΛ στην κανονική περίοδο και αντίπαλός της είναι στο Πολύκαστρο ο Απόλλωνας Πόντου, που ήδη έχει υποβιβαστεί στην παρακάτω κατηγορία και είναι βαθμολογικά αδιάφορος.
Το παιχνίδι θα γίνει χωρίς θεατές και το ερώτημα είναι αν θα παίξει η ΑΕΛ με τη θεωρητικά βασική ομάδα ή αν ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης θα χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα.


Από τη μια δεν πρέπει να υπάρχει ρίσκο σε κανένα παιχνίδι, ενώ από την άλλη θα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε ετοιμοπόλεμη κατάσταση ενόψει των πλέι οφ.
Στο μεταξύ, χθες σχετικά με το θέμα του Λέανρο Μορέιρα και τις πληροφορίες για λύση συνεργασίας μαζί του επικοινώνησε μαζί μας ο μάνατζερ του παίκτη Λιονέλ Πότσι, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, και μας είπε ότι ο παίκτης δεν έχει κανένα πρόβλημα, είναι πίσω από φυσική κατάσταση και προπονείται καθημερινά για να βρει ρυθμό λόγω του γεγονότος ότι το Πρωτάθλημα είχε τελειώσει πριν δύο μήνες και είναι φυσικό να τον επηρέασε η διακοπή.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
Τα πλέι οφ τελειώνουν αύριο και πλέον το ερώτημα είναι πότε θα γίνει η κλήρωση. Πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διεξαχθεί μεθαύριο Τρίτη, ενώ οι αγώνες το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο. Σενάρια θέλουν οι ομάδες να δίνουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα.

ΕΥΡΕΙΑ ΝΙΚΗ
Η ομάδα U-17 της ΑΕΛ επικράτησε εντός έδρας με το ευρύ σκορ 7-0 της αντίστοιχης ομάδας του Πανσερραϊκού, σε αγώνα για τη 15η αγωνιστική, της Β’ φάσης του Στ’ Ομίλου της Super League 1 K-17, που έγινε στο Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΛ στα Δένδρα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤ’ ΟΜΙΛΟΣ
Βόλος-Λαμία 3-1
ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 2-0
ΑΕΛ-Πανσερραϊκός 7-0
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ ΑΝΑΒΟΛΗ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΟΚ 34
2. ΑΕΛ 30
3. Βόλος 30
4. Παναιτωλικός 26
5. Άρης 26
6. ΠΑΣ Γιάννινα 10
7. Λαμία 6
8. Πανσερραϊκός 5

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (16η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Άρης-Βόλος
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός
Λαμία-ΑΕΛ

ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ
Εκτός έδρας αγωνίστηκε χθες και η ΑΕΛ U-19 με την αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού για την 4η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Super League 2 U-19 και κέρδισε με 2-0, χάρη σε τέρματα που πέτυχαν ο Νίτσιος και ο Νινίκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass