Ερχεται ο 2ος αγώνας δρόμου «RUN FOR AUTISM»

ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2024 11:00

Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, διοργανώνεται την Κυριακή 7 Απριλίου ο 2ος Αγώνας Δρόμου «RUN FOR AUTISM», για την υποστήριξη δράσεων του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας.


Ο συγκεκριμένος αγώνας περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5.000 και 10.000 μέτρων και έναν αγώνα 630 μέτρων.  Οι αγώνες 5 χλμ. και 10 χλμ. έχουν κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού στην Κεντρική πλατεία Λάρισας.
Διαδρομή: Εκκίνηση από την Κεντρική πλατεία, οδός Κύπρου (στο ύψος του κτιρίου της Λέσχης Αξιωματικών), οδός Αμαλίας, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου (δεξιά του δρόμου Αρχαίο Θέατρο, Αγ. Αχίλλειος), οδός Κοζάνης, οδός Πάρνηθος, Νέα Περιφερειακή Οδός Κοζάνης, οδός Γρηγορίου Λαμπράκη, οδός Καλλιθέας, οδός Ταγματάρχου Βελησσαρίου, οδός Αριστείδου, οδός Κύπρου (Πλατεία Εβραίων Μαρτύρων). Τερματισμός στην Κεντρική πλατεία (στο ύψος του κτιρίου της Λέσχης Αξιωματικών).
Οι δρομείς του Αγώνα 10 χλμ. διατρέχουν τη διαδρομή δύο φορές.
Οι δρομείς του Αγώνα 5 χλμ. διατρέχουν τη διαδρομή μία φορά.
Οι διαδρομές είναι επίσημα μετρημένες και πιστοποιημένες από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με βάση διεθνείς κανόνες και προδιαγραφές.
Οι δρομείς του αγώνα των 630 μ. διατρέχουν τη διαδρομή Κεντρική πλατεία, Φιλελλήνων, Βενιζέλου, Ηφαίστου, Μανωλάκη, Κύπρου, Κεντρική πλατεία.
Τον αγώνα διοργανώνουν ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και ο Σύλλογος «ΠΕΛΑΣΓΟΣ Α.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, με συνδιοργανωτές τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας, το Mamali Trail Run, την Κοιν.Σ.Επ. «Αθλοτεχνίες» και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ν. Λάρισας,
Οι οργανωτές ΕΚΤΟΣ από τους αθλητές και τις αθλήτριες προσβλέπουν κυρίως στους ανεξάρτητους δρομείς, ελεύθερους ασκούμενους, καθώς και σε αθλούμενους άλλων αθλημάτων και μέλη κοινωνικών ομάδων που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

 

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΑ
Ώρα εκκίνησης αγώνα 10 χλμ.: 10.00 π.μ.
Το ανώτατο χρονικό όριο τερματισμού για τον αγώνα 10 χλμ. λήγει στις 11.30 π.μ. Οι δρομείς έχουν, δηλαδή, στη διάθεσή τους συνολικό χρόνο 1 ώρα και 30’.
Ώρα εκκίνησης αγώνα 5 χλμ.: 11.45 π.μ.
Το ανώτατο χρονικό όριο τερματισμού για τον αγώνα 5 χλμ. λήγει στις 13.00. Οι δρομείς έχουν, δηλαδή, στη διάθεσή τους συνολικό χρόνο 1 ώρα και 15’.
Ώρα εκκίνησης αγώνα 630 μ.: 9.45 π.μ.
Μετά το πέρας του επίσημου χρονικού ορίου λήξης των αγώνων, στις 13.00, οι δρομείς που δεν έχουν τερματίσει οφείλουν να εγκαταλείψουν τον αγώνα και τη διαδρομή. Σε διαφορετική περίπτωση συνεχίζουν με δική τους ευθύνη πάνω στο πεζοδρόμιο, αφού η διαδρομή θα δοθεί για την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Συμμετοχή στους αγώνες δρόμου 10 χλμ. και 5 χλμ. επιτρέπεται σε όσους και όσες έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους (γεννημένοι/-ες το 2012 και μεγαλύτεροι/-ες).
Στον αγώνα των 630 μ. συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης Δημοτικού (παιδιά γεννημένα το 2012, 2013 και 2014), καθώς και μικρότερα παιδιά υποχρεωτικά με συνοδό.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικής φόρμας στην ιστοσελίδα segas-thessalias.gr από Δευτέρα 11/3/2023 έως Δευτέρα 1/4/2023.
Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές.
Οι αιτήσεις για τις δηλώσεις συμμετοχής (για όλους τους αγώνες) θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα του αγώνα segas-thessalias.gr στην καρτέλα Εγγραφές.
Μετά την έγκυρη εγγραφή θα αποστέλλεται απαντητικό email από τη διοργανώτρια αρχή, για κάθε αίτηση συμμετοχής που έχει αποσταλεί ηλεκτρονικά (Παρακαλούνται οι χρήστες με λογαριασμό gmail να ελέγχουν και τον φάκελο με την «ανεπιθύμητη» αλληλογραφία).
Δεν επιτρέπεται η δήλωση συμμετοχής και στους δύο αγώνες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass