Εν αναμονή των πλέι οφ για την ΑΕΛ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2024 12:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ετοιμάζονται αύριο να πετάξουν ψηλά τον αετό και παράλληλα προετοιμάζονται για τους αγώνες των πλέι οφ, στον 2ο όμιλο της Super League 2.
Παιχνίδια που είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσουν, καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να λυθούν και αυτό αναμένεται να γίνει την εβδομάδα που θα διανύσουμε, μετά το συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής και την επικύρωση των βαθμολογιών στους δύο ομίλους.


Η ΑΕΛ ευελπιστεί πως θα γίνει επανέκδοση των δελτίων των χειμερινών μεταγραφών και να κερδίσει τη δικαστική μάχη, για να δώσει τη μάχη των πλέι οφ με όλους τους παίκτες στη διάθεσή της.
Από αγωνιστικής πλευράς χθες πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διπλό στις εγκαταστάσεις των Δένδρων και ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης είχε την ευκαιρία να δει όλους τους παίκτες σε τι κατάσταση βρίσκονται και εν συνεχεία από το μεσημέρι τους δόθηκε άδεια για να περάσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα το τριήμερο της Αποκριάς.
Θα επανέλθουν δε στις προπονήσεις την ερχόμενη Τρίτη 19 Μαρτίου και θα περιμένουν για να πληροφορηθούν τις σχετικές εξελίξεις, ώστε να ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα των οκτώ αγωνιστικών, που θα αναδείξει την ομάδα η οποία θα ανέβει στη Super League 1, ελπίζοντας πως αυτή θα είναι η ΑΕΛ.
Σχετικά με τα προβλήματα, αυτά εντοπίζονται στον Στάμου και στον Κοσσονού που είναι τραυματίες, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2
Το Δ.Σ. της Super League 2 που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την περασμένη Πέμπτη και αναβλήθηκε καθώς κάποιοι εκπρόσωποι ομάδων δήλωσαν κώλυμα, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 19 Μαρτίου και ώρα 14:30.
Η διοργανώτρια ήθελε να είναι όλοι παρόντες, γι’ αυτό και η συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε.
Θα γίνει η επικύρωση των δύο βαθμολογιών και η κλήρωση των πλέι οφ, πλέι άουτ και η έναρξη των αγώνων προγραμματίζεται εκτός απροόπτου για το Σαββατοκύριακο (23, 24/3).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass