UEFA

Ο Ολλανδός Μακέλι διαιτητής στο Ελλάδα-Καζακστάν

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2024 9:33

Ο Ολλανδός διαιτητής Ντανίλ Μακέλι ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής αύριο με το Καζακστάν (21/03, 21:45) στα ημιτελικά των playoffs του Euro 2024. Ο διαιτητής της Elite κατηγορίας έχει βρεθεί αρκετές φορές στη χώρα μας για παιχνίδια του ελληνικού Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και σε ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χέσελ Στέγκστρα, Βαν Ντε Βρις, 4ος ο επίσης Ολλανδός Άλαρντ Λίντχαουτ, ενώ στο στο VAR θα είναι ο Ρομπ Ντιέπερινκ.


Με χθεσινή ανακοίνωσή της η ΕΠΟ επισημοποίησε τη διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης της Εθνικής Ομάδας με αντίπαλο τη Γερμανία στο «Borussia Park» την Παρασκευή 7 Ιουνίου.
Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη ακριβώς μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Euro 2024.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής: «Τη διοργανώτρια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γερμανία θα αντιμετωπίσει η Εθνική σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο Borussia Park του Monchengladbach στις 20:45 (τοπική).
Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η 10η στην ιστορία της Εθνικής με τη Γερμανία και η 2η που θα έχει φιλικό χαρακτήρα. Τελευταία φορά οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στις 22 Ιουνίου 2012, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Γκντανσκ, όπου η Γερμανία επικράτησε 4-2 (τα γκολ της Ελλάδας είχαν σημειώσει ο Σαμαράς και ο Σαλπιγγίδης).
Το μεγάλο φιλικό παιχνίδι Γερμανία-Ελλάδα είναι προγραμματισμένο ακριβώς μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του EURO 2024 και θα είναι το τελευταίο για τους γηπεδούχους πριν από την πρεμιέρα του τουρνουά Γερμανία-Σκωτία στις 14 Ιουνίου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass