Ο Σάινθ «τρέχει» στο γκραν πρι Αυστραλίας

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2024 8:20

Αντίστροφα για την επιστροφή του στη... δράση μετράει ο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ, καθώς η Ferrari ανακοίνωσε ότι ο Ισπανός οδηγός της Φόρμουλα Ένα αναμένεται να επιστρέψει στο κυριακάτικο (24/3) γκραν πρι της Αυστραλίας, αφού ανάρρωσε από την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, στην οποία υποβλήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος «πιλότος», ο οποίος ήταν ο τελευταίος οδηγός που πανηγύρισε νίκη κόντρα στην... πανίσχυρη Red Bull τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Σιγκαπούρη, δεν «έτρεξε» στο γκραν πρι της Σαουδικής Αραβίας (9/3), λόγω του προβλήματος υγείας που του παρουσιάστηκε. Το κενό του Σάινθ στον αγώνα κάλυψε ο 18χρονος Βρετανός, Όλιβερ Μπέρμαν, ο οποίος, αν και ο νεότερος «ρούκι» στην ιστορία της Ferrari, ήταν εξαιρετικός στο ντεμπούτο του στη Φόρμουλα Ένα, καθώς εκκίνησε από την 11η θέση και τερμάτισε έβδομος.
Πλέον ο Σάινθ αναμένεται να επιστρέψει στον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης, όπως ανακοίνωσε η Ferrari. «Ο Κάρλος βρίσκεται εδώ, στη Μελβούρνη, εδώ και δύο ημέρες και είναι καλά. Περιμένουμε ότι θα «τρέξει»» δήλωσε εκπρόσωπος Τύπου των «κόκκινων».
Ο Ισπανός θα αποτελέσει παρελθόν από το δυναμικό της «σκουντερία» στο τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό του, προκειμένου να κάνει... χώρο για τον Βρετανό επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή της Φόρμουλα Ένα, Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος παίρνει τη θέση του το 2025.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass