Ελπίζει πλέον μόνο σε θαύμα η ΑΕΛ

Πολύ δύσκολα καλύπτεται η διαφορά των επτά βαθμών

Δημοσίευση: 01 Απρ 2024 12:45

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Σε ένα θαύμα ελπίζει πλέον η ΑΕΛ, μετά την ισοπαλία 3-3 που απέσπασε προχθές στην Αθήνα από την ΑΕΚ Β’ , σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ, στον Α’ όμιλο της Super League 2.


Η λαρισινή ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι επτά βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, ο οποίος κέρδισε στην έδρα του τη Νίκη Βόλου με 2-0.
Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τους «βυσσινί» που εκ των προτέρων γνώριζαν πως θα ήταν δύσκολα, αλλά οι δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ισοπαλίες με Νίκη Βόλου και ΑΕΚ Β΄ αντίστοιχα, είχαν ως αποτέλεσμα να μειωθούν σημαντικά οι ελπίδες για επιστροφή στη Super League.
Παρόλα αυτά οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη καλούνται να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια και να το παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις, αρχής γενομένης από τον μεθαυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό στο AEL FC ARENA.
Ένα παιχνίδι το οποίο η ΑΕΛ πρέπει να κερδίσει πάση θυσία, έτσι ώστε να μειώσει στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από τον αντίπαλό της και από κει και πέρα, όλα μπορούν να συμβούν και τίποτα δεν αποκλείεται.
Αγωνιστικά λοιπόν η ΑΕΛ καλείται να καταβάλει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια και οι ποδοσφαιριστές της θα επιδιώξουν να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της διαδικασίας των πλέι οφ και στο τέλος ευχή όλων είναι να έρθουν τα ευχάριστα και να επιτευχθεί ο πολυπόθητος στόχος της ανόδου.
Σε όλη τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, η ομάδα μετά τον ερχομό του Παύλου Δερμιτζάκη προσπάθησε καθαρά εντός αγωνιστικών χώρων να πάρει νικηφόρα αποτελέσματα, δεν γνώρισε την ήττα, αλλά ήταν άτυχη σε ορισμένα ματς, τα οποία έληξαν ισόπαλα.
Κανένας βαθμός δεν της χαρίστηκε, σε κανένα παιχνίδι δεν είχε την εύνοια της διαιτησίας, σε αντίθεση με… άλλες ομάδες και εκεί που βρίσκεται τώρα είναι με τις προσπάθειες που έγιναν από τους παίκτες και τη βοήθεια των φιλάθλων.
Πλέον ευελπιστεί πως δικαστικά θα κερδίσει την έφεση που έκανε για να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής οι πέντε νεοαποκτηθέντες παίκτες (Στίνα, Τσουμάνης, Κόσιτς, Μορέιρα και Φατάι), αλλά το ζητούμενο είναι να δικαιωθεί και στην υπόθεση της συμμετοχής της ΑΕΚ Β΄, που αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε θα γίνει πάλι κλήρωση για τα πλέι οφ.
Αναμένουμε λοιπόν τις σχετικές αποφάσεις και ελπίζουμε η ομάδα να δικαιωθεί στις εφέσεις που έκανε και να υπάρξει νέο ενδιαφέρον, διότι σε διαφορετική περίπτωση όπως προαναφέραμε θα ολοκληρωθεί η χρονιά, ουσιαστικά χωρίς να επιτευχθεί ο φετινός στόχος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass