ΑΕΛ: Αγώνας δρόμου για δύο...

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2024 11:16

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ στη συνέχεια του Πρωταθλήματος της Super League και τη διαδικασία των πλέι οφ θα συνεχίσει την προσπάθειά της, με στόχο να διεκδικήσει όσες ελπίδες ανόδου τις έχουν απομείνει.
Αυτήν τη στιγμή ακόμη κι αν κερδίσει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, δεν φθάνουν οι βαθμοί για να περάσει τον Λεβαδειακό, αν δε φέρει και κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα σε τέσσερις αγώνες (δύο εντός και δύο εκτός, αν εξαιρέσουμε τα παιχνίδια με τους «βυσσινί») η ομάδα της Βοιωτίας.

Η ΑΕΛ αύριο παίζει στο AEL Fc Arena, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδώσει τηλεοπτικά το Action 24, αλλά δεν υπάρχει ανάλογο κλίμα με τον αντίστοιχο αγώνα Πρωταθλήματος των δύο ομάδων, αφού οι επτά βαθμοί που χωρίζουν τους δύο αντιπάλους δείχνουν δύσκολο να καλυφθούν.
Οι οργανωμένοι με χθεσινή ανακοίνωσή τους ζητούν από τους φιλάθλους να βοηθήσουν την ομάδα, ενώ παράλληλα ζητούν και ξεκάθαρες λύσεις για τη συνέχεια, αναφέροντας και ευθύνες, αλλά μάλλον οι συζητήσεις θα είναι πιο έντονες στο τέλος της σεζόν.
Χθες φίλαθλος της ΑΕΛ, ο Μιχάλης Χουρχούμπας, μας έλεγε ότι η ομάδα πρέπει να στηριχθεί μέχρι που δε θα υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες.
Σίγουρα δεν είναι εύκολη η αυριανή αποστολή της ομάδας, αφού σήμερα θα αποφασιστεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο αν θα πάρει η ΑΕΛ τα δελτία των χειμερινών μεταγραφών και πότε, ενώ παράλληλα αυτήν τη στιγμή δύο παίκτες είναι αμφίβολο αν θα αγωνιστούν και αναφερόμαστε στους τραυματίες Πεντρόσο και Κοσσονού, που ακολουθούν συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης. Το πιο πιθανό είναι να παίξουν, αφού οι λύσεις είναι περιορισμένες, εκτός αν παίξουν οι μεταγραφές του Ιανουαρίου.
ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ Φαμπρίτσιο Πεντρόσο και Κώστας Παπαγεωργίου συνεχίζουν να βρίσκονται στη λίστα με τους 15 πρώτους σκόρερ της Super League 2, με οκτώ και επτά γκολ αντίστοιχα, μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής των play off και play out. Αναλυτικά οι πρώτοι σκόρερ της Super League 2 έχουν ως εξής:
13 γκολ: Μάναλης (Χανιά).
11 γκολ: Ντάουντα (Ιωνικός), Λουκίνας (Καλλιθέα).
9 γκολ: Μανιάς (Διαγόρας Ρόδου), Μπα (Ολυμπιακός Β’).
8 γκολ: Πεντρόσο (ΑΕΛ), Ρομό (Λεβαδειακός).
7 γκολ: Κ. Παπαγεωργίου (ΑΕΛ), Mιράντα (Νίκη Βόλου), Κονίλιο (Αναγέννηση Καρδίτσας), Κυνηγόπουλος (Καλλιθέα), Πατρινός (Παναχαϊκή), Σιμόνι (Μακεδονικός), Κούστα (ΠΟΤ Ηρακλής), Νίκας (Λεβαδειακός).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass