ΝΟΛ EXALCO

Θέλει άνοδο μετά από 13 χρόνια…

*ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ

Δημοσίευση: 03 Απρ 2024 12:05

Του Σωτ. Κέλλα

Άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία θα επιδιώξει η ομάδα πόλο των ανδρών του ΝΟΛ Exalco μετά από 13 χρόνια και αυτή θα κριθεί στη μάχη των πλέι οφ.
Υπενθυμίζουμε ότι η λαρισινή ομάδα είχε παίξει δύο χρόνια την Α1 Εθνική κατηγορία το 2009-10 και το 2010-2011 όπου την πρώτη χρονιά με την ορμή του νεοφώτιστου είχε πάρει την 7η θέση, ενώ την επόμενη ήρθε προτελευταία και υποβιβάστηκε.


Φέτος η ομάδα του ΝΟΛ Exalco ξεκίνησε με στόχο να παίξει για τρίτη φορά στη μεγάλη κατηγορία και ήδη έχει κάνει το πρώτο μεγάλο άλμα όταν τερμάτισε την κανονική περίοδο στην πρώτη θέση και πήρε πλεονέκτημα έδρας. Και το κυριότερα απέφυγε τη ΝΕ Πατρών που είναι το απόλυτο φαβορί της ανόδου.
Για να φθάσει όμως στην τετράδα χρειάζεται να περάσει με δύο νίκες το εμπόδιο του Ηλυσιακού, με τον πρώτο αγώνα να γίνεται αύριο στις 18.00 στο Ανοιχτό Κολυβητήριο της Νέας Πολιτείας.
Ο τεχνικός Δημήτρης Μπλάνας προσπαθεί να τονώσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των παικτών και λογικά θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.
Αυτή τη φορά χρειάζεται και την υποστήριξη των φιλάθλων της ομάδας που θα πρέπει να δημιουργήσουν μια ένθερμη ατμόσφαιρα και να βοηθήσουν τους πολίστες της Λαρισινής ομάδας να πετύχουν την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζονται.
Αυτή τη στιγμή δεν απασχολεί το ΝΟΛ Exlaco η ημιτελική φάση και ήρθε η ώρα να αποδείξει ότι το άθλημα του πόλο επιστρέφει δυναμικά.
Μάλιστα ήδη από τώρα ετοιμάζονται σχέδια (ειπώθηκε δια στόματος τοπικού άρχοντα) και μια δεύτερη μικρή προπονητική πισίνα δίπλα από το Ανοιχτό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας….

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass