Το παρόν και το μέλλον της ξυλορακέτας

*ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Α.Ο.Ξ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 09 Απρ 2024 11:06

Τον δήμαρχο Λαρισαίων, κ. Θανάση Μαμάκο, επισκέφτηκαν μέλη του Διοικητικού

Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας Λάρισας, μεταφέροντας τις ευχές για καλή και ευδόκιμη θητεία. Η επίσκεψη ήταν εθιμοτυπική, αλλά με την ευκαιρία αυτή έγινε αναφορά για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου και του αθλήματος, για τις δραστηριότητες του σωματείου, αλλά και τον προγραμματισμό δράσεων και αγώνων για το επόμενο διάστημα.
Ο δήμαρχος συζήτησε και ενημερώθηκε από τον αντιπρόεδρο του σωματείου για το άθλημα της αντισφαίρισης ξυλορακέτας, για τους κανονισμούς και τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της αγωνιστικής ξυλορακέτας. Τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή είναι στο πλευρό κάθε αθλητικού συλλόγου της πόλης και είναι βασική προτεραιότητα να στηρίξει κάθε προσπάθεια που φέρνει τους νέους και νέες του Δήμου μας πιο κοντά στον υγιή αθλητισμό και τις αξίες του.
Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε ουσιαστική συζήτηση με στοχευμένες προτάσεις από τον πρόεδρο του σωματείου, για τη βελτίωση και αναβάθμιση των χώρων άθλησης, καθώς και του περιβάλλοντα χώρο της Δημοτικής Πισίνας Νεάπολης, για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Ο πρόεδρος υποστήριξε ότι «με τη συντήρηση και βελτίωση των γηπέδων άμμου του Α.Κ. Δημοτικής Πισίνας, θα διεκδικούμε και θα προσελκύουμε ακόμα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, εμπλουτίζοντας διαρκώς το καλεντάρι των αθλητικών διοργανώσεων, δίνοντας μια νέα προοπτική στον τόπο μας, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει τις δράσεις όλων των αθλητικών συλλόγων και των ομοσπονδιών». Επισημάνθηκε ότι αναπόσπαστο κομμάτι του αθλητικού τουρισμού αποτελούν οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις των παράκτιων αθλημάτων: παράκτια ξυλορακέτα (beach racket), παράκτια αντισφαίριση (beach tennis), πετοσφαίριση επί άμμου (beach volley), καθώς και όλα τα αθλήματα που παίζονται και σε άμμο.
Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση του δημάρχου στο αίτημα της αναβάθμισης και βελτίωσης των χώρων άθλησης και του περιβάλλοντα χώρου της δημοτικής πισίνας, η οποία αποτελεί για μικρούς και μεγάλους όαση δροσιάς για τις ημέρες του καύσωνα και όχι μόνο. Ορίστηκε άμεση συνάντηση του ίδιου μαζί με τους αντιδημάρχους των αρμόδιων υπηρεσιών, καθώς και με εκπροσώπους του συλλόγου, για την αποτίμηση της κατάστασης του χώρου και της περιγραφής ενεργειών και εργασιών που πρέπει να εκτελεστούν.
Ο πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Λάρισας κ. Ευάγγελος Κατσιούλας ευχαρίστησε τον δήμαρχο Λαρισαίων, κ. Θανάση Μαμάκο, για την υποδοχή, και του ευχήθηκε καλή και δημιουργική δημαρχιακή θητεία, γεμάτη υγεία, με αστείρευτο όραμα. Του παρέδωσε μια χειροποίητη ρακέτα, κάνοντας αναφορά στο λογότυπο του σωματείου, το οποίο έχει κεφάλι αλόγου -το σύμβολο της πόλης-, τη ρακέτα και το μπαλάκι εξαρτήματα του αθλήματος, καθώς και το έτος ίδρυσης του σωματείου. Στη συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος Ευάγγελος Κατσιούλας, ο αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Πανάγος και το μέλος Αριάδνη – Μαρία Γκοντισοπούλου του Τμήματος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass