ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΕ ΤΟ ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Ο ΝΟΛ Exalco στη μάχη της Α1

Δημοσίευση: 17 Απρ 2024 16:19

Πρώτος τελικός ανόδου στην Α1 εθνική κατηγορία σήμερα στις 19.30 στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας για το ΝΟΛ Exalco όπου θα αντιμετωπίσει στις 19.30 το ΝΑΟ Κέρκυρας με στόχο να κάνει το 1-0 (ανεβαίνει η ομάδα που πρώτη θα φθάσει στις δυο νίκες).

Αυτή τη στιγμή η Λαρισινή ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ζητάει στο σημερινό αγώνα τη συμπαράσταση του κόσμου. Ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Μπλάνας και οι παίκτες περιμένουν το κολυμβητήριο να γεμίσει από θεατές που θα είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας.
Διαιτητές θα είναι οι Γιώργος Σταυρίδης, Αλέξανδρος Χατζηγούλας, παρατηρητής ο Μίλτος Ελευθεριάδης και αλυτάρχης ο Δημήτρης Κατσιάμπας.
Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει την Κυριακή 21/4 και ο τρίτος (αν χρειαστεί) την Πέμπτη 25/4.
Ο ΝΟΛ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΑΙΤΕΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΉ ΑΠΕΡΓΊΑ…
Στο μεταξύ άρχισε και ο υπόγειος πόλεμος μεταξύ ΝΟΛ και ΝΑΟ Κέρκυρας καθώς δρομολόγησε τον δεύτερο αγώνα στις 21 Απριλίου καθώς σε ανακοίνωσή του τόνισε τα εξής :
«Η ανδρική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας EXALCO ενόψει των ημιτελικών αγώνων που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα και θα ολοκληρωθούνε την επόμενη, θέλει να ευχηθεί σε όλους τους αθλητές και προπονητές των τεσσάρων σωματίων να έχουν όμορφα παιχνίδια που προάγουν το άθλημα χωρίς τραυματισμούς και να κερδίσει ο καλύτερος.
Επίσης θέλουμε να ευχηθούμε στον αθλητή της Κέρκυρας Μάμαλη Βίκτωρα που είχε ατύχημα και τραυματίστηκε γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ευχόμαστε τα παιδιά μας να μην έχουν άσχημες στιγμές στη ζωή τους.
Θέλουμε να επισημάνουμε όμως στο φίλτατο σωματείο της Κέρκυρας που μάλλον μας θεωρεί υπαίτιους για τη γενική απεργία της Τετάρτης 17/4 (που έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει καράβι για να έρθουν μία μέρα νωρίτερα από τον αρχικό ορισμό του αγώνα), και αποφάσισε μάλλον με τάσεις εκδίκησης να ορίσει τον επαναληπτικό αγώνα στη Κέρκυρα στις οκτώ το βράδυ. Η ομάδα της Λάρισας δεν θα μπορέσει να επιστρέψει τη Κυριακή και θα αναγκαστεί να διανυκτερεύσει εκεί για να φύγει τη Δευτέρα. (το τελευταίο καράβι φεύγει στις εννιά) Πιστεύουμε ότι το φίλτατο σωματείο δεν έδρασε όπως αρμόζει στην ιστορία του.
Για αυτό ακριβώς θέλουμε να σας θυμίσουμε ότι εδώ και τρία χρόνια που το σωματείο της Κέρκυρας αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία πάντα σας διευκολύναμε και βάζαμε τα μεταξύ μας παιχνίδια στις ώρες που μας ζητούσατε για να προλάβετε το καράβι επιστροφής.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass