Νικηφόρο φινάλε θέλει η ΑΕΛ

ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2024 11:30

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά τον Λεβαδειακό η ΑΕΛ θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να ολοκληρώσει με θετικό πρόσημο τη φετινή αγωνιστική περίοδο, στον Α’ όμιλο της Super League 2.
Αύριο και στο τελευταίο της παιχνίδι στη διαδικασία των πλέι οφ, αντιμετωπίζει στο AEL FC ARENA την ομάδα του Μακεδονικού και στόχος της είναι να κατακτήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα και να κάνει μια καλή εμφάνιση.


Στη Λιβαδειά οι «βυσσινί» έδειξαν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και το τελικό 1-2, έστω και για λόγους γοήτρου ήταν σίγουρα ένα αποτέλεσμα που ικανοποίησε τους φίλους της λαρισινής ομάδας, οι οποίοι ευελπιστούν πως την καινούργια αγωνιστική περίοδο με νέα δεδομένα θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, υλοποιώντας τους στόχους της.
Ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης αναμένεται πως θα δώσει την ευκαιρία και σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα, ώστε να τους υπολογίζει και για την καινούργια σεζόν.
Άλλωστε υπάρχουν πολλά προβλήματα λόγω τραυματισμών και τιμωριών από κάρτες και έτσι θα γίνουν αλλαγές στο βασικό σχήμα που παρέταξε ο κόουτς των «βυσσινί» στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον πρωταθλητή Λεβαδειακό.
Όσον αφορά τώρα στις προπονήσεις, αναμένεται πως θα συνεχιστούν μέχρι τέλη Μαΐου και θα ολοκληρωθούν με εργομετρικά των παικτών ώστε να δούνε σε τι κατάσταση φεύγουν για διακοπές, αλλά και σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν αρχές Ιουλίου, για το ξεκίνημα της προετοιμασίας.
Τέλος στα διάστημα του δεύτερου δεκαπενθημέρου του Μαΐου θα γίνουν και δοκιμές νεαρών παικτών, προκειμένου να ενταχθούν εκείνοι στις ομάδες Κ-17 και Κ-19, που έκαναν μια εξαιρετική χρονιά και οι δυο, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ
Ο ρέφερι Γιώργος Κουκουράκης, από την Ένωση Χανίων, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Μακεδονικό, που είναι προγραμματισμένη να γίνει στο AEL FC ARENA αύριο Τετάρτη (15/05, 16:00). Βοηθοί του θα είναι ο Μαρίνος Μαραθωνίτης (Αθηνών) και ο Ιορδάνης Μημίδης (Αθηνών), 4ος ο Νίκος Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Πέτρος Κωτούλας από την Ε.Π.Σ. Κιλκίς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass