Επέστρεψε γεμάτη εμπειρίες η Πρότυπη Ακαδημία Ολύμπικ

* ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΓΙΑ 5η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ ΒΟΛΟΥ * ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΣΛ Η Κ-13 * ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟ Η Κ-14

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2024 11:30

Αξιοπρεπή παρουσία στο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου με την επωνυμία «Κένταυρος 2024» που διοργάνωσε στον γειτονικό Βόλο η Αγ. Άννα, πραγματοποίησε η Πρότυπη Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολύμπικ. Η λαρισινή ακαδημία συμμετείχε για 5η συνεχή χρονιά στο συγκεκριμένο τουρνουά, στο οποίο αγωνίστηκαν πολλές ομάδες από την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.


Η Πρότυπη Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολύμπικ έδωσε το «παρών» με πέντε συνολικά ομάδες και είναι χαρακτηριστικό ότι αγωνίστηκε με τους μικρότερους ανά ηλικιακή κατηγορία ποδοσφαιριστές.
Στην κατηγορία Κ-14 (γενν. 2011) η λαρισινή ομάδα τερμάτισε στην 6η θέση, ενώ στην Κ-12 (γενν. 2012), όπου τέθηκε αντιμέτωπη και με τον Ολυμπιακό, κατέλαβε την 8η Θέση.
Στους γεννηθέντες το 2013 η Πρότυπη Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολύμπικ συμμετείχε με δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα έφτασε μέχρι τον μικρό τελικό, όπου ηττήθηκε, καταλαμβάνοντας την 4η θέση, από την Ακαδημία «Blaugrana» με σκορ 2-1. Το γκολ για τη λαρισινή ομάδα πέτυχε ο Νάκας. Η δεύτερη ομάδα στην ίδια ηλικιακή κατηγορία τερμάτισε στην 11η θέση.
Τέλος, στους γεννηθέντες τα έτη 2014-15 η Πρότυπη Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολύμπικ κατέλαβε την 4η θέση. Στον ημιτελικό, αν και προηγήθηκε με το γκολ του Λίτου, ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 3-1, ενώ στον μικρό τελικό ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από την Ακαδημία «Joga Bonito». Και σ’ αυτόν τον αγώνα η λαρισινή ομάδα είχε προηγηθεί με το γκολ του Δ. Καραγιάννη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία η Πρότυπη Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολύμπικ είχε στη σύνθεσή της μόνο δύο παίκτες γεννηθέντες το 2014.
Αρχηγός αποστόλης ήταν ο κ. Ν. Κορομπίλιας και προπονητές οι κ. Λ. Γαλάνης, Δ. Βλάχος, Α. Αντ. Κωνσταντίνου και Ι. Στρατίκης.
ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Η Κ-13
Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Κ-13 εξασφάλισε η Πρότυπη Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολύμπικ, η οποία επικράτησε του Απόλλωνα Λάρισας με 4-0 στην πρεμιέρα της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Κ-13. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Πουρτσίδης που πέτυχε χατ-τρικ, ενώ το άλλο γκολ σημείωσε ο Παναγιωτίδης.
ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΚ (Γαλάνης): Γεροκώστας, Ζηνούλης, Τσιαπλές, Μπασδέκης, Αντωνιάδης, Παπαδάκος, Κολώνας, Καραγιάννης, Πουρτσίδης (Φλώρος, Παναγιωτίδης, Κυριακάκης).
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ Η Κ-14
Την 11η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, διατηρώντας παράλληλα το μηδέν παθητικό, πέτυχε η Πρότυπη Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολύμπικ στον 1ο Όμιλο του Πρωταθλήματος Κ-14. Συγκεκριμένα, επικράτησε της ΑΕΛ (1) με 2-0 χάρη στα γκολ των Αδαμόπουλου και Σαγρή, στο πλαίσιο της 13ης (προτελευταία) αγωνιστικής της διοργάνωσης.
ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΚ (Κουτσιάκης-Κουκουλιαύκας): Τσίντζιρας, Αβραμούλης, Μπουτζέτης, Χατζής, Κορονάτσε, Αλβανός, Ντόντος, Τζιότζιος, Σαγρής, Ντανούσι, Αδαμόπουλος (Παπαγεωργίου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass