Τζάμπολ... με στόχο την 4άδα

* ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ ΤΗΣ BASKET LEAGUE

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2024 8:30

Αρχίζει σήμερα η πρώτη φάση των πλέι οφ (προημιτελικά) της Basket League. Μετά την ολοκλήρωση του Top 6 και των πλέι άουτ, τα τέσσερα ζευγάρια είναι έτοιμα να πάρουν θέση στο εναρκτήριο τζάμπολ, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά που κρίνεται στις δύο νίκες (best of 3).


O πρώτος Παναθηναϊκός, πριν αναχωρήσει για το Βερολίνο και το πρώτο του φάιναλ φορ Euroleague μετά από δώδεκα χρόνια, υποδέχεται αύριο Πέμπτη (20:15) τον όγδοο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ο δεύτερος μεταξύ τους αγώνας έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (18/5, 20:00) στην Πυλαία.
Ο δεύτερος Ολυμπιακός που επιστρέφει για 3η διαδοχική σεζόν σε φάιναλ φορ Euroleague, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ στην προημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League. Η ομάδα του Πειραιά φιλοξενεί την Ένωση, σήμερα στις 17:15, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι γηπεδούχοι στον 2ο αγώνα το Σάββατο (18/5, 17:15) στα Λιόσια.
Σήμερα, στις 20:15, διεξάγεται και ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στο 3ο Περιστέρι και τον 6ο Κολοσσό Ρόδου, στο «Ανδρέας Παπανδρέου». Μετά τη συμμετοχή στο φάιναλ φορ του Basketball Champions League, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αποτελεί φαβορί για την πρόκριση στους «4» του ελληνικού πρωταθλήματος. Το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί στη Ρόδο, την Κυριακή (19/5, 17:15).
Τέλος, την Παρασκευή (17/5), στις 17:15, ο τέταρτος Προμηθέας αντιμετωπίζει στην Πάτρα τον πέμπτο Άρη. Η δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση έχει οριστεί για τη Δευτέρα (20/5), στις 20:15, στη Θεσσαλονίκη.
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στην προημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
17:15, Ολυμπιακός-ΑΕΚ
20:15, Περιστέρι-Κολοσσός Ρ.
ΑΥΡΙΟ
20:15, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17:15, Προμηθέας Π.-Άρης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass