ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Γ ΈΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Έτοιμοι Τύρναβος, Οικονόμος και Δωτιέας

*Την ερχόμενη Κυριακή ρίχνονται στη μάχη του πρωταθλήματος

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2015 8:04

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Οι εθνικές εκλογές έγιναν, το καλοκαίρι με τις όμορφες στιγμές του σιγά-σιγά φεύγει  και πλέον όλα τα πρωταθλήματα ξεκινάνε για την καινούργια σεζόν 2015-2016.

Ένα από αυτά είναι και η Γ΄Εθνική κατηγορία όπου ο νομός Λάρισας εκπροσωπείται  φέτος με τρεις ομάδες της επαρχίας, τον Τύρναβο 2005, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον Δωτιέα Αγιάς.

Τα λαρισινά  σωματεία είναι έτοιμα για να δώσουν σκληρή μάχη στον 2ο όμιλο της κατηγορίας, όπου φέτος τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα σε σχέση με πέρυσι, καθώς από τις 17 συνολικά ομάδες, οι οκτώ θα αναγκασθούν να αποχαιρετήσουν την  κατηγορία.

Για την παραμονή λοιπόν θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια μέχρι το τέλος της σεζόν και τα τρία αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα έχουν προετοιμασθεί κατάλληλα,  ώστε να ανταποκριθούν στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Στον όμιλο υπάρχουν πολύ αξιόλογες ομάδες και όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι κάθε αγωνιστική  οι ομάδες του νομού πρέπει να βρίσκονται στον καλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας, για να ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους.

Στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια τα δείγματα γραφής είναι θετικά, αλλά σίγουρα θα είναι εντελώς διαφορετικά τα ματς του πρωταθλήματος από αυτά των παιχνιδιών που διεξήχθησαν, στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Οι προπονητές των ομάδων, Μιλτιάδης Ζιάκας(Τύρναβος 2005), Τάσος Μπεριτζάς(Οικονόμος Τσαριτσάνης) και Γιάννης Αλεξούλης(Δωτιέας Αγιάς) θα προσπαθήσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να βελτιώσουν τις όποιες αδυναμίες έχουν εντοπίσει, ώστε την Κυριακή να δείξουν οι ομάδες τους τις πραγματικές τους δυνατότητες και να κάνουν ένα καλό ξεκίνημα.

Ο Τύρναβος σε ένα παιχνίδι ντέρμπι θα υποδεχθεί την ομάδα του Πιερικού(σ.σ. πέρυσι και οι δύο αγωνιζόταν στη Β΄Εθνική), ο Οικονόμος στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» στην Τσαριτσάνη θα παίξει με το νεοφώτιστο στην κατηγορία Αχέροντα Καναλακίου, ενώ ο Δωτιέας θα έχει πολύ δύσκολο έργο στη δυνατή έδρα του Μαρτίνου, όπου θα κοντραριστεί με τον τοπικό Οπούντιο.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας(27/9-16:30) στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, έχει ως εξής :

-Φαρκαδόνα-Α.Ε. Καραϊσκάκης

-Πύδνα Κίτρους-Θεσπρωτός

-Οικονόμος-Αχέρων Καναλακίου

-Πύρασος-Νίκη Βόλου

-Φιλιππιάδα-Ρήγας Φεραίος

-Μαρτίνο-Δωτιέας

-Τύρναβος 2005-Πιερικός

-Φωκικός-Αιγινιακός

*Ρεπό έχει ο Αχιλλέας Νεοκαισαρείας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass