ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ ΜΕ 3-0

Φιλική νίκη για τον Τύρναβο

Δημοσίευση: 05 Απρ 2014 21:49 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:44

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Στην Τερψιθέα άνοιξε ο κύκλος των φιλικών αναμετρήσεων για τον Τύρναβο στον επίλογο της άκρως επιτυχημένης κατά γενική ομολογία φετινής χρονιάς στη Β’ Εθνική. Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη επικράτησε με 3-0 σ’ ένα παιχνίδι που είχε ρυθμό μέχρι τα τελευταία λεπτά και διεξήχθη υπό το φως των προβολέων. Για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Νίκου Σταυροθόδωρου ήταν ένα δυνατό τεστ με αφορμή το αυριανό ρεπό και ενόψει της δύσκολης συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στην οποία η λαρισινή ομάδα καλείται να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Το σκορ άνοιξε ο Όμο με κεφαλιά στο 12ο λεπτό, ενώ στο 44’ ο Τσούκαλος μετά από ωραία ατομική ενέργεια και αφού απέφυγε τρεις αντιπάλους με πλασέ έγραψε το 0-2 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Πολύ καλές στιγμές στο πρώτο μέρος είχαν οι Ποκόνγκ (30’) και Μάγγος (33’) για τον Τύρναβο και ο Σαββίδης (31’) για τον Μαχητή Τερψιθέας.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 61’ με τον Σαχινίδη (κοντινό πλασέ εντός περιοχής και προς τα δεξιά), ενώ απείλησαν με τους Παπαχρήστο (46’), Κανούλα (77’) και Τσούκαλο (80’).

Θα πρέπει να τονισθεί ότι ο αγώνας διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα ενδεικτικό των άριστων σχέσεων των δύο ομάδων. Οι «κυανέρυθροι» ευχαρίστησαν τον Μαχητή για την άψογη φιλοξενία και οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους την ομάδα του Τυρνάβου για την αποδοχή της πρόσκλησης.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Γρηγοριάδης με βοηθούς τους κ. Τσακνάκη και Καραγιάννη.

Αμέσως μετά το παιχνίδι οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν τα παρακάτω σχόλια:

Αγγ. Διγκοζης: «Κατ’ αρχήν θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Τερψιθέας για την άψογη φιλοξενία. Ξεκινήσαμε λοιπόν τα φιλικά και μέχρι τις 30 του μηνός θα δώσουμε άλλα 3-4. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη όμως ακόμα δεν έχουμε βρει ομάδα, ενώ την Μ. Τρίτη θα παίξουμε μαζί με την ΑΕΛ σ’ ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο στάδιο Αλκαζάρ. Φυσικά θα κάνουμε ενδιάμεσα και κάποια άλλα παιχνίδια προκειμένου να γίνουν δοκιμές παικτών.

Από κει και πέρα περιμένουμε μέχρι να αποφασίσει η Φούτμπολ Λιγκ πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, πόσες δηλαδή ομάδες θα παίξουν του χρόνου και θα έχω μία συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ για να δούμε αν θα ανανεώσω τελικά ή όχι».

Ν. Σταυροθόδωρος: «Κατ’ αρχήν ευχαριστούμε τον Τύρναβο που ήρθε για το φιλικό παιχνίδι. Είναι μία ομάδα επαγγελματική, μία ομάδα Β’ Εθνικής και είδαμε πραγματικά πόση διαφορά έχει η μία κατηγορία από την άλλη. Οι παίκτες μου κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες ωστόσο η ανωτερότητα του αντιπάλου ήταν εμφανής. Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία για μας με αφορμή το ρεπό να κρατήσουμε τους παίκτες σε εγρήγορση γιατί η συνέχεια στο πρωτάθλημα είναι δύσκολη αναφορικά με το τι προσπαθούμε να πετύχουμε. Χρειαζόμαστε σχεδόν το απόλυτο, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε την προσπάθειά μας και από κει και πέρα να δούμε τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια ένα-ένα αρχής γενομένης με τον Αμπελωνιακό. Εάν η ομάδα κερδίζει τότε οι ελπίδες θα αυξάνονται. Όλα λοιπόν ξεκινάν από το πρώτο παιχνίδι με τον Αμπελωνιακό που θα πρέπει να είμαστε εύστοχοι αλλά και τυχεροί για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για τη σωτηρία».

ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ: Μπρέλλας (46’ Κουρδής), Μολλάς (76’ Μπαλαμώτης), Κρίτσας, Μπουροζίκας, Νικούλης (78’ Ντονούδης), Κρεββατάς (65’ Τσιτουρτζής), Μαλάκος (46’ Κυριάκος), Λιλολάρι, Παγκαρλιώτας (46’ Παυλόπουλος), Πατσιαβούρας, Σαββίδης (70’ Κορλός).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: (α’ ημίχρονο) Ντάλλας (30’ Πρίφτης), Όμο, Σουλιώτης, Σκούπρας, Καραγιάννης, Μάγγος, Ροντρίγκο, Κάρλος, Λίταινας, Τσούκαλος, Ποκόνγκ, (β’ ημίχρονο) Πρίφτης (60’ Καραναστάσης), Καραμανλής, Τέλλος, Καραγιάννης, Δημολιός, Ιβανίδης, Μάγγος (62’ Νταντίδης), Παπαχρήστος, Τσούκαλος, Κανούλας, Σαχινίδης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass