ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ

Στο Αλκαζάρ σήμερα η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 09 Απρ 2014 12:15 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:48

Του Σωτ. Κέλλα

Ο τελικός του κυπέλλου Γ’ Εθνικής κατηγορίας αποτελεί πλέον παρελθόν για τους παίκτες της ΑΕΛ με τη γλυκιά επίγευση της κατάκτησης του τροπαίου που ήταν ένας από τους φετινούς στόχους της ομάδας.

Η κατάκτηση του κυπέλλου κερδίζοντας στον τελικό τον Πανελευσινιακό με 2-1, αποτέλεσε ουσιαστικά μια τονωτική ένεση ψυχολογίας για την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες, ενώ ικανοποίησε μεγάλη μερίδα φιλάθλων που βλέπουν την ομάδα να προσπαθεί να αναγεννηθεί μέσα από τις «στάχτες» της.

Οι παίκτες αφού το Σάββατο το βράδυ πέρασαν μια βραδιά στα μπουζούκια και την Κυριακή έλαβαν ως δώρο από τον τεχνικό Παναγιώτη Τζαναβάρα μια μέρα ξεκούρασης επανήλθαν από τη Δευτέρα σε προπονητικούς ρυθμούς.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΝΟΨΕΙ...

Στο σημερινό παιχνίδι που θα γίνει στο Αλκαζάρ με τη Δόξα Πενταλόφου (16.00) ο Τζαναβάρας δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Πλιάγκα και τον τραυματία Παπαϊωάννου, ενώ άγνωστο είναι σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο στρατευμένος Μπλέντι. Επίσης προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν Σικαλιάς και Τσεμπερίδης και μάλλον θα ξεκουραστούν. Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα δούμε μάλλον για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν τον Καρακούτση (είχε παίξει πρώτη φορά στο παιχνίδι κυπέλλου ΑΕΛ-Κοζάνη), στην άμυνα λογικά δεν θα υπάρξει αλλαγή και θα την αποτελούν οι: Καρανίκας, Σιάκκας, Ρούσσης(παρότι δεν πήγε καλά στον τελικό, αλλά μάλλον θα πάρει νέα ευκαιρία), Μήτσης.

Στη μεσαία γραμμή πιθανότατα να δούμε πιο επιθετικό σχήμα με ένα αμυντικό χαφ τον Νεμπεγλέρα και από κει και πέρα τον Πατινιώτη ως επιθετικό χαφ και πλάγια τους Καρακατσάνη και Μπουσινάκη ή Μπλέντι. Στην επίθεση το δίδυμο Στεφανίδη και Γκούρτσα είναι αδιαπραγμάτευτο. 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass