ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Πανθεσσαλικό τουρνουά μπάσκετ

22, 23 ΚΑΙ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 09 Απρ 2014 23:36 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:49

Ένα τουρνουά που σκοπό έχει να δώσει ώθηση στο μπασκετ στις μικρές ηλικίες, αλλά ταυτόχρονα να σκορπίζει και τη χαρά της συμμετοχής στους μικρούς αθλητές, διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά ο Σπάρτακος. Όπως ανακοινώθηκε σχετικά: «Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις 22, 23 και 24 Απριλιου2014 και αφορά ηλικίες παιδιών γεννημένων το 2000 και 2001 και θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο του 15ου γυμνασίου στη Ν. Πολιτεία.

Το τουρνουά θα είναι άριστα οργανωμένο, όπως άλλωστε συνηθίζει ο Σπάρτακος τα προηγούμενα χρόνια, με τη συμμετοχή διαιτητών, γραμματείας και ιατρού αγώνα για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Σε όλους τους αθλητές θα μοιραστούν μπλουζάκια του τουρνουά, διπλώματα συμμετοχής, καθώς και νερά και σάντουιτς.

Το τουρνουά είναι δωρεάν για όλες τις ομάδες. Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι οι: Σπάρτακος Λάρισας, Α.Σ.Μυτικας, Ολυμπιακός Βόλου, Διμήνι, Γ.Σ.Βόλου, Αίολος Τρικάλων, Κρόνος Τρικάλων, Ολυμπιακός Καρδίτσας, Τιτάνες Παλαμά και Πικρικός.

Ο πρόεδρος του Σπάρτακου Καλετσιος Ηλίας τόνισε τη σημασία για την πόλη της Λάρισας αυτού του τουρνουά, που για 3 ημέρες θα γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με τη συμμετοχή 360 αθλητών. Τέτοιες προσπάθειες κρατάνε το μπασκετ ζωντανό και γεννούν ελπίδες για τη συνέχεια του Θεσσαλικού αθλητισμού. Φέρνει τις ομάδες πιο κοντά και δημιουργεί πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης ανάμεσα στους συλλόγους.

Σε αυτή την προσπάθεια συμβάλλουν 1) η ¨Περιφέρεια Θεσσαλίας¨ που βοηθά στην επίτευξη και αυτού του τουρνουά, 2) το ¨Ασκληπιείο Θεραπευτήριο Α.Ε.¨, με την πολυετή του παρουσία - εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο της αποθεραπείας και αποκατάστασης με συνεχή κοινωνική προσφορά στο χώρο του αθλητισμού, με επίκεντρο τον άνθρωπο και 3) το φαστ-φουντ ¨παρα5¨ που αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία του για τους μικρούς αθλητές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass