ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Για μία θέση στον τελικό

Δημοσίευση: 22 Απρ 2014 1:20 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:04

 

Με τους πρώτους ημιτελικούς συνεχίζεται το Τσάμπιονς λιγκ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχθεί (21.45) την Τσέλσι με στόχο να πετύχει ένα αποτέλεσμα που θα την καταστήσει φαβορί, ενόψει του επαναληπτικού, ενώ οι «μπλε» έχουν την πολυτέλεια να παίξουν για δύο αποτελέσματα. Οι παίκτες των δύο ομάδων, έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη ψυχολογία, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» βαδίζουν προς την κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία, ενώ οι Λονδρέζοι προέρχονται από εντός έδρας ηττα-σοκ με 2-1 από τη Σάντερλαντ, αποτέλεσμα που τους στέρησε σημαντικές από τις ελπίδες τους για το πρωτάθλημα. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, αναμένεται να βασισθεί και πάλι, αφ’ ενός στην άριστη αμυντική λειτουργία που έχουν οι παίκτες του και αφ’ ετέρου στην πολύ καλή ανάπτυξη από τα πλάγια και από τον άξονα. Από την πλευρά του, ο Ζοζέ Μουρίνιο, καλείται να συνεφέρει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και να αναπληρώσει το μεγάλο -όπως αποδεικνύεται- κενό που έχει δημιουργήσει η απουσία του τραυματία, Εντέν Αζάρ.

Στον δεύτερο ημιτελικό (21.45), η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει την Μπάγερν, σε μία αναμέτρηση όπου δεν χωρούν προβλέψεις. Οι «μερένγκες» διεκδικούν τον τίτλο και βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά ο τραυματισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι καταλυτικός για την απόδοσή τους. Από την άλλη πλευρά, οι Βαυαροί έχουν στεφθεί πρωταθλητές Γερμανίας και έχουν προσηλωθεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να έχει δημιουργήσει μία «καλοκουρδισμένη μηχανή», ικανή ν’ ανταπεξέλθει σε κάθε είδους συνθήκες.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΤΡΙΤΗ

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Τσέλσι (Αγγλία)

ΤΕΤΑΡΤΗ

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass