Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2014 16:29 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:07

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Καστοριά στο Αλκαζάρ (17.00) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο. Οι «βυσσινί» προπονήθηκαν χθες στο Αλκαζάρ με τον τεχνικό Παναγιώτη Τζαναβάρα να δίνει έμφαση στο τελείωμα των φάσεων και την τακτική που θα εφαρμόσει στην προσεχή αναμέτρηση με στόχο η ομάδα να διευρύνει το σερί της και να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Νέστορας Στεφανίδης λόγω της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων, ενώ κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο αισθάνθηκε ο Αγρόδημος χωρίς ωστόσο να είναι κάτι το ανησυχητικό. Έτσι και με δεδομένο ότι Γκούρτσας και Πατινιώτης μπήκαν κανονικά στον ρυθμό της προετοιμασίας ο τεχνικός Παναγιώτης Τζαναβάρας θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες για το παιχνίδι με την Καστοριά.

Το κλίμα στις τάξεις των «βυσσινί» είναι πολύ καλό κι αυτό είναι ένα ακόμα θετικό στοιχείο που θα συμβάλει στο να βρεθεί η ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή αγκαλιά με τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Ουσιαστικά απομένουν πέντε παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου της Γ’ Εθνικής και το ζητούμενο για την ΑΕΛ είναι να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά συνδυάζοντας το θέαμα με τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass