ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΟΑ ΛΑΡΙΑΣ

Τουρνουά τένις στη Φαλάνη

Δημοσίευση: 24 Απρ 2014 18:40 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:07

Στις οργανωμένες και όμορφες εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρισας στη Φαλάνη ξεκινά το 5ο Τουρνουά Τένις Ανδρών – Γυναικών Κεντρικής Ελλάδας.

Τα χωμάτινα γήπεδα του ομίλου είναι σε άριστη κατάσταση και περιμένουν τους τενίστες της κεντρικής Ελλάδας να αγωνιστούν στο σημαντικότερο τουρνουά της χρονιάς. Προβλέπονται συναρπαστικά παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες. Υπάρχουν άλλωστε ανοιχτοί λογαριασμοί από τα προηγούμενα τουρνουά μεταξύ των διεκδικητών των κυπέλλων.

Οι κατηγορίες είναι: Μονά ανδρών 25-45, Μονά ανδρών 45+ , Διπλά ανδρών, Μονά γυναικών, Διπλά γυναικών, Διπλά μικτά, Open ανδρών (από 13 ετών) price money: 200€

Στο site  του ομίλου www.oalarissas.gr  έχει αναρτηθεί η προκήρυξη του τουρνουά. Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν αύριο Σάββατο 26 Απριλίου, ήδη μέχρι σήμερα έχουν ξεπεράσει τις 120.

Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε μέρα από τις 3 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ. Καλούνται όλοι οι φίλοι του τένις να τους παρακολουθήσουν. Η κλήρωση θα γίνει αύριο Σάββατο το απόγευμα.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6945750821, 6942420863, 2410-623770, fax: 2410-627591, email: zagarae@hotmail.com

                                                            Νέα διοίκηση

Μετά τις εκλογές του Ομίλου αναδείχθηκε νέο Δ.Σ. και έγινε η κατανομή αξιωμάτων ως ακολούθως: Πρόεδρος Νίκος Ζαγάρας, αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Βαχλιώτης, γραμματέας Βασίλης Σιόρμπας, ταμίας Αθαν. Μακροβασίλης, έφορος αντισφαίρισης Αλμπέρτος Μισδραχής, έφορος υλικού Χρήστος Παπαχριστούδης, σύμβουλοι Γιώργος Δεληδήμος, Βασίλης Μακρυγιάννης και Αναστάσης Μάτσακας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass