ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΙΤΗ ΑΘΛΗΤΗ

Στο Πανευρωπαϊκό Taekwondo ο Κ. Γκόλτσιος

Δημοσίευση: 29 Απρ 2014 0:21 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:14

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Ο πρωταθλητής Ευρώπης  Κωνσταντίνος Γκόλτσιος, θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο το οποίο θα του δώσει πολύτιμους βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη έτσι ώστε να μπορεί να διεκδικήσει την Ολυμπιακή πρόκριση, μέσα από τα διεθνή μίτιγκ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Αναλυτικότερα, σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση θα συμμετέχει ο αθλητής του Αθλητικού Ομίλου Taekwondo Τυρνάβου Γκόλτσιος Κωνσταντίνος με την Εθνική ομάδα, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Αντρών Γυναικών που θα διεξαχθή στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν από 1-5 Μαΐου 2014.

Ο έμπειρος αθλητής και αρχηγός της Ελληνικής αποστολής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του κοντά στον προπονητή του Ντιντό Χρήστο και τις οδηγίες της κ. Σωτηρίας Μπάρδα  η οποία είναι Διεθνής διαιτητής και θα διεκδικήσει όπως αυτός ξέρει τόσα χρόνια την κορυφή.

Να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Γκόλτσιος έχει ανακηρυχτεί πρωταθλητής Ευρώπης στους Εφήβους 2003 και στους Άντρες το 2008 και κατέκτησε δύο πέμπτες θέσεις στο Πανευρωπαϊκό 2010 και 2012 και δύο πέμπτες θέσεις στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2011 και 2013.

Το Δ.Σ. και ο προπονητής του συλλόγου του εύχονται καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό και ευχαριστούν του χορηγούς του αθλητή που του συμπαραστέκονται οικονομικά και ηθικά σ’ αυτή την προσπάθεια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass