Πανελλήνια πρωτιά Λαρισαίας μαθήτριας στο τένις

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2014 17:40 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:39

 

Η Λαρισαία μαθήτρια της πρώτης τάξης λυκείου των Λυκειακών τάξεων του 7ου Γυμνασίου Λάρισας, Αθανασία Ζαχοπούλου, κατέκτησε την πρώτη πανελλήνια θέση, στην κατηγορία του μονού των κοριτσιών, στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα τένις Λυκείων, που διεξήχθη στην Πάτρα.

Στο πρωτάθλημα, που προκηρύχτηκε από το Υπουργείο Παιδείας, η Αθανασία εκπροσωπώντας το σχολείο της, κατέφερε να φτάσει στον τελικό και να αναδειχθεί η καλύτερη μεταξύ τριάντα δύο συναθλητριών της, που έδωναν την «τελική μάχη», στα «κορτ».

Η Αθανασία Ζαχοπούλου, ασχολήθηκε με το τένις ερασιτεχνικά από την ηλικία των έξι ετών, στον Λαρισαϊκό Όμιλο Αντισφαίρισης. Στα εννιά της χρόνια πήρε μεταγραφή στον Όμιλο Αντισφαίρισης Νίκαιας Λάρισας , όπου με προπονητή τον κ. Άκη Αμούντζα, αρχίζει να κάνει την παρουσία της αισθητή στα πανελλήνια τουρνουά «juniors», κατακτώντας τις πρώτες διακρίσεις.

Τα τελευταία τρία χρόνια, υπό την καθοδήγηση του νέου της προπονητή κ. Φοίβου Μιχαλόπουλου, στο σύλλογο του οποίου πλέον ανήκει, εδραιώνεται στις κορυφαίες αθλήτριες της κατηγορίας της, με πολλές και σημαντικές διακρίσεις. 

Η πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα, την καθιερώνει μεταξύ των κορυφαίων Ελληνίδων «juniors» και ανοίγει το δρόμο για ένα λαμπρό μέλλον στον αθλητισμό.

Ο αξιόλογος αγώνας της, που κατέληξε να της δώσει την κορυφαία διάκριση, επαινείται από τους ανθρώπους του χώρου, ενώ στο σχολείο της περήφανο γι αυτήν, τόσο η Διευθύντρια κ. Αντωνιάδου Δομνίκη όσο και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Γυμνασίου, με Λυκειακές Τάξεις Λάρισας, την συνεχάρησαν θερμά.

 

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass