ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Ανανέωσε ο Μούσα Ποκόνγκ

*ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2014 22:37 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:45

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Τη φανέλα του Τυρνάβου 2005 θα φορά και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μούσα Ποκόνγκ, καθώς ο ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Μπρέζα και οι δυο πλευρές συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας.

Για το εν λόγω ποδοσφαιριστή θετική ήταν η εισήγηση τόσου του τεχνικού Άγγελου Διγκόζη όσο και του γυμναστή Κώστα Μαντζιώκα, που πιστεύει ότι αν δουλέψει σωστά στην προετοιμασία o 25χρονος Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός έχει μεγάλες δυνατότητες και μπορεί να πάει παραπάνω.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της τυρναβίτικης ομάδας αναφέρει: «Ξεκίνησε ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα χρονιά στη Football League. Η πρώτη ανανέωση έγινε με τον Μούσα Ποκόνγκ, ο οποίος έδωσε πολύ καλά δείγματα στον περσινό 2ο γύρο και ικανοποίησε διοίκηση και προπονητικό τιμ. Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι καθημερινά πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές από την Football League εκφράζουν την επιθυμία τους να στελεχώσουν την ομάδα του Τυρνάβου. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Άγγελο Διγκόζη εξετάζουν προσεκτικά όλες τις πιθανές περιπτώσεις, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Συζητήσεις έγιναν και με πέντε ακόμη ποδοσφαιριστές και αναφερόμαστε στους Κώστα Κουρτεσιώτη, Βασίλη Σαχινίδη, Κώστα Πρίφτη, Χρήστο Καραμανλή, Ροντρίγκο Μπάρος, αλλά δεν υπήρξε πληροφόρηση το αν απάντησαν θετικά ή αρνητικά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους έγινε πρόταση για να είναι μειωμένες οι αποδοχές τους καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι λόγω της οικονομικής κρίσης και ομάδες όπως είναι ο Τύρναβος έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό, αναπροσαρμόζοντας τα σχέδιά τους.

*Κατά τα άλλα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έρθει από την Καβάλα στον Τύρναβο ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης και λογικά θα ανακοινωθεί επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες πιθανόν να έχουμε ανακατατάξεις στο τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας αλλά και της ομάδας νέων, η οποία ολοκλήρωσε πριν μια εβδομάδα με νικηφόρο αποτέλεσμα στα Γιαννιτσά(2-1), τις υποχρεώσεις της στο οικείο πρωτάθλημα της Football League.

Από ότι γνωρίζουμε, θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην ομάδα νέων και τα παιδιά που θα κάνουν εκεί βήματα προόδου, θα απορροφηθούν σταδιακά, στην πρώτη ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass