ΜΕΤΑ ΑΠΟ 39 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Τέλος ο Καραγκούνης από τη Φούλαμ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2014 1:10 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:55

KARAGKOYNIS SIMERINA REP 18

 

Τέλος εποχής για τον Γιώργο Καραγκούνη, που ολοκληρώνει την καριέρα του στο εξωτερικό. Η Φούλαμ ανακοίνωσε χθες τους παίκτες που αποδεσμεύονται άμεσα από τον σύλλογο, μετά τον υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ και ανάμεσα στα εννέα ονόματα συμπεριλαμβάνεται κι αυτό του 37χρονου μέσου.

Ο Καραγκούνης υπέγραψε στον σύλλογο του Λονδίνου τον Σεπτέμβριο του 2012. Σε δύο σεζόν φόρεσε συνολικά 39 φορές τη φανέλα της ομάδας (τις 26 ως βασικός) και πέτυχε ένα γκολ, στο 1-1 με τη Γουϊγκαν τον Ιανουάριο του 2013. Φέτος, είχε πολύ περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και μέσα στο 2014 έπαιξε μόλις σε πέντε ματς, δύο για το κύπελλο, τρία για το πρωτάθλημα.

Ετσι, εκτός... συνταρακτικού απροόπτου, το Λονδίνο γίνεται ο τελευταίος σταθμός της διεθνούς καριέρας του Καραγκούνη σε συλλογικό επίπεδο, κι αφού είχαν προηγηθεί το Μιλάνο (Ιντερ, 2003-2005) και η Λισαβόνα (Μπενφίκα 2005-2007).

Γενικά, αποδεσμεύθηκαν οι πλέον έμπειροι ποδοσφαιριστές της ομάδας, κάτι που προμηνύει ριζική ανανέωση στο "Κρέιβεν Κότατζ". Παρελθόν αποτελούν οι Ντέιμιεν Νταφ, Στιβ Σίντγουελ, Μαχαμαντού Ντιαρά, Τζον-Αρνε Ρίισε, Τζον Χάιτινγκα, Μάθιου Μπριγκς, Ντέρεκ Μπόατενγκ και Νιλ Εθριτζ.

Αγνωστες παραμένουν οι προθέσεις της διοίκησης για τον Κώστα Μήτρογλου, μεταγραφή-ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Η τύχη του θα αποφασιστεί μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και ανάλογα φυσικά με την παρουσία του στα γήπεδα της Βραζιλίας.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass