Πινγκ πονγκ: Αφιέρωμα στην Α1 Ανδρών

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2015 12:00

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινάει η Α1 Ανδρών στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση. Ένα πρωτάθλημα που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και φέτος θα είναι άκρως ανταγωνιστικό. Το δυσάρεστο είναι πως θα αγωνιστούν εννέα ομάδες (σ.σ. αντί για 10), καθώς ο Παναθηναϊκός αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα, αφού δεν δήλωσε έγκαιρα συμμετοχή.

Το φαβορί

Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν στο ρόστερ τους τους Κωστα Παπαγεωργίου και Τάσο Ρηνιώτη, ενώ πήραν τον Πορτογάλο διεθνή Ενιο Μέντες, καθώς και τον πολλά υποσχόμενο νέο Γιάννη Σγουρόπουλο.

Οι διεκδικητές

Ο πρωταθλητής Πέρα, άλλαξε κατά 3/4 τηνσύνθεσή του. Αποχώρησαν οι Γιάννης Βλοτινός, Λευτέρης Μάκρας και Στέφαν Ουές και στη θέση τους ήρθαν ο Γιώργος και ο Κώστας Κωνσταντινόπουλος. Τα δύο αδέρφια μαζί με τον Κώστα Λαγογιάννη θα επιδιώξουν να κάνουν την υπέρβαση και να διατηρήσουν τα σκήπτρα του πρωταθλητή.

Παράλληλα ιδιαίτερα ενισχυμένα είναι και τα Ταταύλα. Με την προσθήκη του πολυνίκη στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και αήττητου πέρυσι στην Α1 Ανδρών Γιάννη Βλοτινού έχουν σαν στόχο την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Στην ομάδα αγωνίζονται επίσης οι πρώην διεθνείς Στέφανος Μανουσώφ και Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιάνγκου

Σημαντική μεταγραφή έκανε ο Ιφιτος, ο οποίος υπέγραψε με τον Μάριο Γιάνγκου. Ο Κύπριος διεθνής επιστρέφει μετά από 6 χρόνια στην Ελλάδα και φυσικά θα ενισχύσει πολύ την ομάδα του.

Η μάχη της σωτηρίας

Ο Παναθηναϊκός υποβιβάστηκε απευθείας, επομένως οι δύο τελευταίες ομάδες θα οδηγηθούν στα μπαράζ. Πεύκη, Χανιά, Ορεστιάδα, Πρόοδος, Ιφιτος και Αρης Βούλας θα επιδιώξουν να αποφύγουν τα μπαράζ με την Πρόοδο, Πεύκη και τα Χανιά λογικά να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Αλλαγή στους διαιτητές

Για πρώτη φορά, στα χρονικά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης αλλάζει και το σύστημα των διαιτητών. Να θυμίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια στα πρωταθλήματα δεν υπήρχαν διαιτησίες λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομοσπονδίας. Από φέτος, όμως, επιστρέφουν οι διαιτητές στις κατηγορίες Α1 και Α2, με τη μόνη διαφορά ότι το κόστος των διαιτητών το αναλαμβάνουν οι γηπεδούχοι και θα το πληρώνουν στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.

Πηγή : ΑΠΜΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass