ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΓ ΤΖΟΥΛΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ ΣΤΗΝ «Ε»:

Περισσότερα χρήματα, περισσότερους υπαλλήλους

*«Είδαμε τα προβλήματα με τα μάτια μας»

Δημοσίευση: 02 Απρ 2015 12:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 15:39

Του Σωτ. Κέλλα

Ο Τζούλιους Συναδινός ανέλαβε καθήκοντα και επίσημα Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού καθώς ανεπίσημα είχε ήδη αναλάβει από την πρώτη μέρα δίπλα στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή με τον οποίο έχει στενή και άριστη συνεργασία.

Ο 53χρονος Τζούλιους Συναδινός έχει ολοκληρωμένη άποψη για τη Λάρισα τηΝ οποία εκτιμά για το παραγωγικό της έργο στον αθλητισμό και δεν ήταν τυχαίο ότι την επέλεξε να παρουσιάσει στις 18 Οκτωβρίου του 2014 το αθλητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Επικοινωνήσαμε μαζί του για να του εκφράσουμε τις ευχές για την ανάληψη των καθηκόντων και μας ξάφνιασε ευχάριστα ότι μόνος του αναφέρθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης.

Μας είπε χαρακτηριστικά: «Το ΕΑΚ Λάρισας που έχει πληθώρα εγκαταστάσεων σε αντίθεση με άλλα ΕΑΚ θα πάρει μεγαλύτερη χρηματοδότηση αλλά και θα γίνει προσπάθεια να στελεχωθεί με περισσότερο κόσμο αφού υπάρχουν ελλείψεις σε υπαλληλικό προσωπικό. Τα προβλήματα που υπάρχουν τα είδαμε με τα μάτια μας πριν λίγους μήνες όταν ήρθαμε με το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσουμε το αθλητικό πρόγραμμα σε μια εκδήλωση που είχε μεγάλη επιτυχία.

Σίγουρα είναι άδικο και χρειάζεται το ΕΑΚ Λάρισας περισσότερα χρήματα για τα λειτουργικά έξοδα και περισσότερους υπαλλήλους.

Σχετικά με την τοποθέτηση νέας διοίκησης στο ΕΑΚ δεν θέλησε να πει κάτι αλλά σίγουρα θα λήξει η θητεία της προηγούμενης και μετά θα υπάρξει αντικατάσταση αφού αυτή τη στιγμή άλλοι τομείς της κυβερνητικής πολιτικής έχουν προτεραιότητα.

Η ελπίδα έρχεται για το ΕΑΚ Λάρισας; 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass