ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΛΕΞΙΔΑΣ:

Καλά, δεν υπήρχε άλλο βαν;

Δημοσίευση: 07 Απρ 2015 13:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 15:53

Το γεγονός της μη μετάδοσης του αγώνα Ηρακλή-ΑΕΛ λόγω της επίθεσης που δέχθηκε το βαν της ιδιωτικής εταιρίας που συνεργάζεται με τον ΟΤΕ προκάλεσε ζημιά στη λαρισινή ομάδα αφού ο κόσμος (κυρίως τα τηλεοπτικά κανάλια) αντί να ασχοληθούν με τη φάση που δόθηκε το πέναλτι στον Πασά ασχολήθηκαν με την άστοχη εκτέλεση του Περόνε.

Με αφορμή τη μη μετάδοση του αγώνα ο εκπρόσωπος της μεγαλομετόχου εταιρίας της ΠΑΕ ΑΕΛ Βαγγέλης Πλεξίδας δήλωσε: «Καλά η συγκεκριμένη εταιρία που συνεργάζεται ο ΟΤΕ δεν είχε ένα βαν για να δει όλη η Ελλάδα τη διαιτησία των τελευταίων λεπτών και κυρίως το πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής; Ποιον εξυπηρετούσε η μη μετάδοση του αγώνα… Μάλλον κάποιοι που δεν ήθελαν να κερδίσει η ΑΕΛ τον συγκεκριμένο αγώνα;»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών, Γιώργος Παπαδόπουλος, μίλησε για το περιστατικό της επίθεσης στους ανθρώπους του ΟΤΕ TV και αναφέρθηκε αναλυτικά στην επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους το βαν του ΟΤΕ TV.

Αναλυτικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος είπε: «Αυτό το περιστατικό έγινε πολλές ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Οι τεχνικοί που ήταν εκεί αντιλήφθηκαν το επεισόδιο με έναν που έτρεχε στο γήπεδο. Στις 11.30 το πρωί ένας κύριος με μπουφάν του ΠΑΟΚ έκανε τζόκινγκ. Του όρμησαν δυο άτομα και έτσι ξεκίνησε η φασαρία. Οι δικοί μας άνθρωποι που ήταν στο γήπεδο και είχαν ξεκινήσει να απλώνουν τα καλώδια και να στήνουν τις κάμερες αντιλήφθηκαν το επεισόδιο και πήγαν εκεί να ηρεμήσουν τα πράγματα. Τους χώρισαν και τελείωσε το επεισόδιο. Μετά από λίγο όρμησαν 30 άνθρωποι μέσα στο βαν μας και χτυπούσανε όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Ο ένας από τους δυο που συμμετείχε στο επεισόδιο πρέπει να πήρε τηλέφωνο και σε άλλους και όρμησαν στους εργαζομένους του ΟΤΕ, ο ένας είναι στο νοσοκομείο. Έγιναν και κάποιες ζημιές στο βαν. Ο ένας από τους τεχνικούς πήγε στο νοσοκομείο για αξονική και ο άλλος θα ξαναπάει μάλλον και σήμερα γιατί έχει ζαλάδες. Από εδώ και στο εξής θα πάρουμε μέτρα για τη σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων μας. Αυτό το περιστατικό έγινε πριν καν ξεκινήσει να μαζεύεται ο κόσμος. Μας ενδιαφέρει να μην κινδυνεύει οποιαδήποτε στιγμή κάποιος εργαζόμενός μας».

 

Η κλήρωση

και η έναρξη…

Η κλήρωση για τα πλέι-οφ θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα (14/4) ώστε να έχουν τελεσιδικήσει όλες οι υποθέσεις στις οποίες υπάρχουν φερόμενοι ως ύποπτοι αγώνες.

 

Το πιθανότερο σενάριο για την πρώτη σέντρα των πλέι οφ και πλέι άουτ είναι να γίνει την Κυριακή (19/4). Ωστόσο, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να ξεκινήσουν την Τετάρτη (22/4) στην περίπτωση που δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες διαδικασίες.

 

Επώδυνες περιπέτειες

του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Νέες και ακόμα πιο επώδυνες περιπέτειες ανοίγονται μπροστά στον ιστορικό Απόλλωνα Καλαμαριάς, μετά την καταδικαστική ήττα του από τον Αγροτικό Αστέρα στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου του 2ου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ.

Πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης, με ιστορία 89 ετών πλούσιας αθλητικής και πολιτιστικής διαδρομής, αναγκάζεται να διαλυθεί σαν εταιρία εκ νέου, με απροσδιόριστες συνέπειες για το μέλλον της. Αυτό σημαίνει πως το μετοχικό κεφάλαιο και οι μετοχές της ακυρώνονται, ο πρόεδρος και κάτοχος του πακέτου των μετοχών, Βασίλης Ανατολίτης, χάνει τον έλεγχό της και οι παίκτες χάνουν τα λιγοστά χρήματα που είχαν να λάβουν με το πενιχρό συμβόλαιο που είχαν υπογράψει στο τέλος του περασμένου καλοκαιριού, όταν εκ του μηδενός συνεστήθη η ομάδα με την παρουσία του νέου προέδρου της, που παίρνοντας τις μετοχές από τον φυσικό κάτοχό τους, Αχιλλέα Χαραλαμπίδη, φιλοδοξούσε να κάνει μια ομάδα υγιών προδιαγραφών και ευρύτερου μέλλοντος, με στόχο μάλιστα την επιστροφή στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκας.

Όλα όμως πήγαν ανάποδα για την ομάδα της Καλαμαριάς, ακόμα και στο τελευταίο παιχνίδι, όπου μία ισοπαλία θα αρκούσε για να συνεχίσει να ελπίζει στην σωτηρία μέσα από την διαδικασία των πλέι-άουτ που θα ακολουθήσουν. Όμως το άγχος και η πίεση ήταν τόσο μεγάλα που λύγισαν τους παίκτες, ακόμα και τους εμπειρότερους που δεν άντεξαν στις συνθήκες του αγώνα και ηττήθηκαν από τον γειτονικό Αγροτικό Αστέρα. Μετά την ήττα, χθες το απόγευμα, οι οπαδοί του Απόλλωνα συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια αποδοκιμάζοντας τους πάντες, παίκτες, προπονητή και μεγαλομέτοχο, ενώ κάποιοι «θερμόαιμοι» προσπάθησαν να ανέβουν τις σκάλες των γραφείων, αλλά εκεί λειτουγησαν πυροσβεστικά οι «σεκιούριτι», ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκαν και δυνάμεις των ΜΑΤ που επιστράτευσαν δακρυγόνα (!) για να διαλύσουν τους οπαδούς.

Το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο, και προς το παρόν δεν υπάρχει διάθεση και πρωτοβουλίες για να ξεκινήσουν οι διεργασίες για την επόμενη μέρα. Που θα είναι ακόμη πιο δύσκολη για την ανόρθωση του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass