ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Μια γροθιά η ΑΕΛ στη μάχη των play off

* Αίσθηση έκανε η αποκλειστικότητα της «Ε» για την καταγγελία περί εγκληματικής οργάνωσης

Δημοσίευση: 08 Απρ 2015 13:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 15:53

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Η πολύ μεγάλη νίκη στο Καυταντζόγλειο επί του Ηρακλή με 1-0 εκτός από το βαθμολογικό όφελος για την ομάδα που πήγε στα play off, έχει και άλλα κέρδη, καθώς η ΑΕΛ βγήκε πιο δυνατή και πάνω από όλα, ένωσε άπαντες στην πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου.

Ο κόσμος την Κυριακή υποδέχθηκε τους παίκτες με ενθουσιασμό και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, να δείξουν ότι είναι στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας της πόλης μας.

Με ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης του Facebook, οι Παλαίμαχοι σχετικά με τα όσα διαδραματίσθηκαν στη Θεσσαλονίκη, αναφέρουν τα εξής: «Από τη λήξη του παιχνιδιού με τον Ηρακλή κρατήσαμε μια στάση σιωπηρή, ακούσαμε δημοσιογράφους, φιλάθλους, προέδρους, διαβάσαμε δεκάδες blogs, αναρτήσεις στο διαδίκτυο να χλευάζουν, να βρωμίζουν υπολήψεις, ιστορίες, μετά το αποτέλεσμα του αγώνα Ηρακλή- Λάρισας. Δεν πήραμε καμιά θέση γιατί δεν είχαμε υπεύθυνη άποψη για τα γεγονότα και τις φάσεις που σημάδεψαν αυτόν τον αγώνα.

Περιμέναμε λοιπόν να δούμε στοιχεία ώστε να σχηματίσουμε άποψη και να έχουμε δική μας υπεύθυνη γνώμη για τα όσα διαδραματίστηκαν σ' αυτόν τον αγώνα.

Τώρα λοιπόν γεμάτοι οργή επιστρέφουμε τη λάσπη ΕΠΩΝΥΜΑ -ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ- στον πρόεδρο της Λαμίας που ξαφνικά θυμήθηκε βαζοντας πέντε "φράγκα" και μπαίνοντας σε μια παράγκα να γίνει γνωστός στο ελληνικό ποδοσφαιρικό χώρο (συμβουλή: πρέπει να χώσεις πάρα πολλά για να μάθεις τη βρωμιά αυτού του κυκλώματος), στους δημοσιογραφίσκους που για να πάρουν κανένα πενηντάρικο, τυλίγονται με οποιοδήποτε χρώματος κασκόλ και αμαυρώνουν ιστορίες ομάδων και κατακτήσεις τροπαίων που ούτε καν θα καταφέρουν να δουν από τις ομάδες τους.

Τέλος κάνουμε έκκληση στον κ. Κοντονή (που διατυμπανίζει ότι θέλει να καθαρίσει τον κόπρο της ελληνικής μαφίας διαιτητών και παραγόντων), στον αθλητικό εισαγγελέα και όχι μόνο , να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνει αυτός ο αγώνας , που είναι ξεκάθαρο ότι ήταν στημένος από παντού για την ήττα της Λάρισας (ακόμη και το προπηλάκισμα των ανθρώπων του ΟΤΕ TV ήταν μέσα στον σχεδιασμό) και να στείλουν στις σπηλιές τους αυτά τα όρνια που καπηλεύονται το ελληνικό ποδόσφαιρο μια για πάντα.

Κλείνουμε δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους τους παράγοντες που συνετέλεσαν για να κερδίσουμε αυτό το αποτέλεσμα, να τους ευχηθούμε να απολαύσουν το μίνι πρωτάθλημα των play off, χωρίς άγχος, θα είμαστε κοντά τους και θα πανηγυρίσουμε ό,τι κατακτήσουν, ας είναι και μόνο ο σεβασμός των Ελλήνων φιλάθλων...».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Άμεση ήταν και η ευχαριστήρια επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ, που ανέφερε τα εξής: «Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί ειλικρινά τον Σύλλογο Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ για την αμέριστη συμπαράστασή του και χαίρεται ιδιαίτερα που βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας. Οι παλαίμαχοι αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της ΑΕΛ και με αυτούς στο πλευρό της βλέπουμε τη συνέχεια της ομάδας με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ξεκινώντας εκείνοι πρώτοι, σηματοδοτούν μια ενωμένη ΑΕΛ (διοίκηση-κόσμος-ομάδα). Μόνο μέσα από την ένωση, η ΑΕΛ μπορεί να πετύχει τους στόχους της και να φτάσει εκεί που ανήκει».

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Όσον αφορά τώρα στα αγωνιστικά νέα, η πρωινή προπόνηση της ομάδος περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής και τεχνικής στο πρώτο κομμάτι της και στο δεύτερο ασκήσεις κατοχής και τελειώματα φάσεων. Οι Μανώλης Αποστολίδης, Γιώργος Δεληζήσης και Μίλαν Μπόγιοβιτς έκαναν θεραπεία και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα για λόγους αποφόρτισης.

Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ «Ε»

Εν τω μεταξύ, αίσθηση έκανε η πανελλήνια αποκλειστικότητα της «Ε» για την καταγγελία περί εγκληματικής οργάνωσης που έκανε η ΠΑΕ ΑΕΛ και δόθηκε στο φως της δημοσιότητας χθες το μεσημέρι.

Η «Ε» πάντα με σεβασμό στους αναγνώστες της και προσεκτική σε θέματα που αφορούν την ΑΕΛ και στον τίμιο αγώνα της που δίνει εντός γηπέδων, θα είναι αρωγός στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να υλοποιήσει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λίγκα, κάτι που φαίνεται πολύ δύσκολο, όχι όμως και ακατόρθωτο…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass