ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ

Προετοιμασία σε επαγγελματικές συνθήκες

* ΜΙΛΤΟΣ ΖΙΑΚΑΣ: «Τα νέα παιδιά είναι ο μόνος υγιής δρόμος για το ποδόσφαιρο»

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2012 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:47
O Φιλοκτήτης ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που έγινε στη Μελιβοíα.
Οι άνθρωποι του Φιλοκτήτη παρείχαν στους νεαρούς παίκτες και στο προπονητικό τιμ, Μίλτο Ζιάκα και Αποστόλη Έξαρχο, δεδομένα ομάδας που προετοιμάζεται κάτω από επαγγελματικές συνθήκες. Οι παίκτες του Φιλοκτήτη για δέκα μέρες φιλοξενήθηκαν σε ξενώνα στη Μελιβοία όπου ακολούθησαν πρόγραμμα διπλών προπονήσεων με απόλυτη επιτυχία.
Τα πρώτα δείγματα της νεανικής ομάδος του Φιλοκτήτη που έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό ότι αποτελείται από παίκτες κάτω από 18 ετών (το 90% της ομάδος) και τα πρώτα συμπεράσματα για τον έμπειρο τεχνικό θα φανούν αρχής γενομένης από τη σημερινή φιλική αναμέτρηση που θα γίνει στις 6 μ.μ. στη Μελιβοία με αντίπαλο την ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης και θα ακολουθήσει μια σειρά φιλικών παιχνιδιών, με το πρόγραμμα να έχει ως ακολούθως:
Δήμητρα Αγιάς -Φιλοκτήτης 21/08
Φιλοκτήτης- Τύρναβος 2005 23/08
Φιλοκτήτης –Ηρακλής Λ. 28/08
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΙΑΚΑ
Ιδιαίτερα ευχαριστημένος είναι και ο προπονητής της ομάδας των… παραλίων Μιλτιάδης Ζιάκας, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Ξέρω ότι το νεανικό σχήμα του Φιλοκτήτη σίγουρα δημιουργεί κάποια ερωτηματικά. Αυτό μπορεί να συμβαίνει σε ανθρώπους που δεν είναι κοντά στην οικογένεια του Φιλοκτήτη. Εγώ προσωπικά πιστεύω ιδιαίτερα τους νεαρούς παίκτες, το κάνω στην πράξη εδώ και αρκετά χρόνια και δεν περιέχει κανένα ρίσκο, το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό γιατί τα νεαρά παιδιά είναι ο μόνος υγιής δρόμος για το ποδόσφαιρο. Η φιλοσοφία του φετινού Φιλοκτήτη στηρίζεται στο τρίπτυχο εκπαίδευση -ανάδειξη-και προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών μέσα από τον πιο δυνατό Φιλοκτήτη των τελευταίων ετών με πρωταγωνιστικούς στόχους την καινούρια ποδοσφαιρική χρονιά».
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass