ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΞΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-0

Πάλεψε, αλλά έχασε ο Οικονόμος

*ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 33΄ ΛΟΓΩ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΑΝΑΚΑ

Δημοσίευση: 29 Φεβ 2012 2:03 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:04
 Φιλότιμα προσπάθησε την περασμένη Κυριακή στην Κρανούλα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, αλλά γνώρισε την ήττα από την τοπική Δόξα, με σκορ 1-0.
Οι παίχτες του Γ. Καλτέκη παρότι έμειναν πίσω στο σκορ από το 18΄ με τέρμα που σημείωσε ο Κρολ Ραλφ, κερδίζοντας κεφαλιά στη μικρή περιοχή, ύστερα από πλάγιο του Χατζηλιάδη δεν το έβαλαν κάτω και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, κάτι που όμως δεν κατόρθωσαν να πετύχουν.
Από το 33΄ έμειναν μάλιστα με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Τσιανάκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, παρ΄ όλα αυτά έδειξαν δύναμη, αγωνιστικότητα και πάθος απέναντι σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο, που σε καμιά περίπτωση δεν κλείστηκε στην άμυνά του και δεν έκανε καταστροφικό παιχνίδι για να διατηρήσει το γκολ που πέτυχε από νωρίς.
Η αναμέτρηση είχε πολλές και καλές επιθετικές ενέργειες, κυρίως από την πλευρά του Οικονόμου, οι παίχτες του οποίου υπερίσχυσαν σαφώς στο κέντρο όσο και στις άλλες δύο γραμμές του γηπέδου, δυσκολεύοντας σε μεγάλο βαθμό τον αντίπαλο, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία του τερματοφύλακα της Κρανούλας Βασιλειάδη.
Οι γηπεδούχοι εκτός από το γκολ που πέτυχαν, απείλησαν άλλες 2-3 φορές την εστία του Πίτκα με τους Βαρτζιώτη στο 31΄, Παππά στο 47΄ και Γαϊδαρτζή στο 89΄.
Από την πλευρά της Τσαριτσάνης, ο Νικούλης στο 40΄ εκτέλεσε δυνατό συρτό φάουλ περνώντας η μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βασιλειάδη, ο Παπαϊωάννου στο 67΄ σούταρε δυνατά και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης ομάδας, καταλήγοντας κόρνερ στη συνέχεια της φάσης. Επίσης στο 81΄ μακρινό σκαφτό σουτ του Καραγιάννη δεν κατάφερε να ξεγελάσει τον τερματοφύλακα της Κρανούλας, ο οποίος στο 90+1΄ με δύσκολη εκτίναξη απέκρουσε σε κόρνερ φάουλ πάλι του Καραγιάννη. Άτυχος στάθηκε και ο Οικονόμου στο 87΄ και στο 90+2΄, μη μπορώντας από κοντά να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, σε αντίστοιχες φάσεις που δημιούργησαν οι συμπαίχτες του πιέζοντας ασφυκτικά την άμυνα.
Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της Κρανούλας κ. Ανέστης Ζώης, δίδοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους παίχτες του Οικονόμου για την πολύ καλή παρουσία και αγωνιστικότητα που επέδειξαν. Ο προπονητής του Οικονόμου, Γιώργος Καλτέκης, απέδωσε σε ατυχία το αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα του, συνεχάρη τους παίχτες του για την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλλαν, συγχαίροντας παράλληλα και τους γηπεδούχους για τη νίκη.
Περίπου 150 φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα, ανάμεσα στους οποίους περί τους 30 Τσαριτσανιώτες, που ταξίδεψαν αρκετά μακριά για άλλη μια φορά και συμπαραστάθηκαν στον Οικονόμο.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν οι κ. Κων. Τόμπρας (Κέρκυρας) με βοηθούς τους κ. Θεμ. Βλάσση (Κέρκυρας) και Φάντη Παν. (Άρτας), 4ος ήταν ο κ. Σπ. Κολιτάς (Κέρκυρας). Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν από τον Οικονόμο οι Τσιανάκας (2) και Οικονόμου, ενώ από την ομάδα της Κρανούλας οι Χατζηλιάδης, Κρολ Ραλφ, Παππάς, Κρολ Καμίλ, Γήτας, Ρόβας και Παπαβασιλείου.
Αυστηρή θεωρείται από την πλευρά των ανθρώπων της Τσαριτσάνης η απόφαση του διαιτητή να δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Οικονόμου Τσιανάκα (υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ) στο 33΄ της αναμέτρησης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ (Ανέστης Ζώης): Βασιλειάδης, Χατζηλιάδης, Τασούλας, Διαμαντής, Βαρτζιώτης, Τσαχτανής, Κρολ Ραλφ (65΄ Ρόβας), Παππάς, Κρολ Καμίλ, Γήτας (84΄ Γαϊδαριώτης), Κακαβός (73΄ Παπαβασιλείου).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Καλτέκης): Πίτκας, Καραγιάννης, Γκαραγκούνης, Τσιανάκας, Οικονόμου, Ζόραν (46΄ Φλώρος), Μπαλής, Νικούλης (78΄ Παλάσκας), Μπανούσης, Κέρης (56΄ Βούλγαρης), Παπαϊωάννου.
Μπαμπάλης Γιώργος
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass