ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Μάχη στο… γήπεδο της ΕΕΑ

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2015 8:00

Του Σωτ. Κέλλα

Η μάχη της ΑΕΛ σήμερα δεν θα γίνει σε γήπεδο, αλλά στην αίθουσα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, εκεί όπου ο κ. Κούγιας θα προσπαθήσει να υπερασπισθεί την μεταβίβαση των μετοχών της Παναχαϊκής από τον ίδιο στην κ. Ειρήνη Παπαδοπούλου ή αν εμφανισθεί σε κάποιον άλλο μέτοχο που να έχει τα φορολογικά εχέγγυα.

Αν γίνει δεκτή η μεταβίβαση της Παναχαϊκής τότε θα γίνει δεκτή και η μεταβίβαση της ΠΑΕ ΑΕΛ από τη «La farm» στο «Ανίκητο Άλογο» που μεγαλομέτοχος της συγκεκριμένης ΙΚΕ είναι ο κ.Κούγιας.

Στην επιτροπή θα συμμετέχουν έξι τακτικά μέλη και ο εισηγητής της υπόθεσης που θα εξετάσει τους σχετικούς φακέλους.

Από κει και πέρα θα ληφθεί η απόφαση με ψηφοφορία και όλα θα εξαρτηθούν από τις φορολογικές δηλώσεις των υποψήφιων αγοραστών της Παναχαϊκής. Το κλίμα πάντως δεν είναι αρνητικό όπως αναφέρουν πληροφορίες, όμως μετά την υπόθεση του υποβιβασμού της Κέρκυρας για ιδιοκτησιακούς λόγους η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι ιδιαίτερα προσεχτική.

Αγωνιστικά η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τη Λαμία που θα γίνει μεθαύριο Σάββατο (6 μ.μ.) στο Ael FC Arena

Ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς προβληματίζεται για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στα πλάγια και την επίθεση ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις μάλλον έχει καταλήξει…

Υπενθυμίζουμε ότι δεν έχει δικαίωμα να αγωνισθεί ο Μπανούσης που η δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε τον αγώνα των πλέι οφ με την ΑΕΚ(αποβλήθηκε) δεν γράφτηκε στο φύλλο αγώνα με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι έχει δέκα κίτρινες κάρτες και να τιμωρείται με δύο αγωνιστικές και όχι μία. Επίσης δεν θα είναι διαθέσιμος και ο Καμπλιώνης που στο τελευταίο παιχνίδι των Τρικάλων δέχθηκε κίτρινη κάρτα και συμπλήρωσε συνολικά επτά(θα απουσιάσει και από το επόμενο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό)

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι της ομάδας, η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί και ανήμερα του αγώνα με τη Λαμία το Σάββατο (26/09). Συγκεκριμένα τα γραφεία της ΑΕΛ στην οδό Κύπρου 72 (5ος όροφος) θα λειτουργήσουν το Σάββατο (26/09) από τις 10:00 μέχρι τις 15:00.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Διάθεση εισιτηρίων διαρκείας 09:00-14:00 και 17:00-21:00 καθημερινά στα γραφεία μας Κύπρου 72 (5ος όροφος). Ανοιχτά για την εξυπηρέτησή σας και το Σάββατο 26/9 από τις 10:00 έως τις 14:00.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass