ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΠΡΑΣΙΝΟΙ" ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Λαρισαϊκός: Να σβήσει από τη μνήμη την περσινή χρονιά με σκληρή δουλειά

Θ. ΤΣΩΤΣΟΣ: ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ * Γ.ΚΟΣΜΙΔΗΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2011 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:25
 
Του Χρίστου Τζίκα
Πέρυσι η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρέθηκε να παλεύει μέχρι το τέλος της περιόδου για την παραμονή της στη Α' ΕΠΣΛ κατηγορία. Φέτος όμως όλα δείχνουν να είναι διαφορετικά. Ο Λαρισαικός θέλει να αλλάξει σελίδα και με αυτήν την ψυχολογία ξεκίνησε την προετοιμασία του.
 Η φετινή χρονιά ξεκινάει για τους "πράσινους" με νέο τεχνικό, το Θανάση Τσώτσο, νέα πρόσωπα που απαρτίζουν το ρόστερ και σκληρή δουλειά από όλους αλλά με αισιοδοξία πως φέτος θα μπορέσουν να επηρεάσουν τα πράγματα στην κατηγορία. Μετά τον αγιασμό από τον πατέρα Γεώργιο η ομάδα ξεκίνησε με γοργούς ρυθμούς το δύσκολο έργο για να βρεθεί πανέτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Για τη δύσκολη χρονιά και το πώς θα εμφανιστεί η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα μίλησε ο τεχνικό Θανάσης Τσώτσος:« Για εμάς το έργο θα είναι αρκετά δύσκολο, σε ένα πρωτάθλημα που από τη φύση του έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας μιας και έχεις να αντιμετωπίσεις έμπειρες ομάδες που ξέρουν καλά την κατηγορία και έχουν ένα έτοιμο κορμό από την περσινή χρονιά. Η δικιά μας ομάδα θα αποτελείται από νέα παιδιά και έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν. Με αυτό το υλικό και με άλλες 3-4 προσθήκες που είναι μέσα στο πρόγραμμα θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα είναι μια χρονιά που αν ο Λαρισαϊκός, πραγματικά αγωνιστεί με τις δυνατότητες που έχει και μπορεί τότε δε θα χρειαστεί να φοβηθούμε τίποτα».
Συνεχίζοντας για τους στόχους της ομάδας ανέφερε:« Πρώτος μας στόχος είναι η παραμονή, το πρώτο πάντα στο μυαλό μας είναι αυτό, αλλά θα πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Αν δεν πράξουμε έτσι τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για όλους. Η ομάδα θα ρίξει το βάρος στα νέα παιδιά και με τους έμπειρους παίκτες που διαθέτουμε θα καταφέρουμε τους στόχους μας».
Εν κατακλείδι ευχήθηκε:«Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Το βασικό είναι ότι είμαστε μία ομάδα με νέους παίκτες το οποίο πιστεύω πως θα μας απαλλάξει από τα λάθη που έγιναν την περασμένη σεζόν. Φυσικά θα χρειαστεί υπομονή από όλους γιατί μόνο με υπομονή και δουλειά η ομάδα θα φτάσει ψηλά. Θα αναφέρω ως παράδειγμα την ομάδα της Τσαριτσάνης που με τον ίδιο προπονητή από τη B' EΠΣΛ τώρα θα αγωνίζεται στο Γ' Εθνική κατηγορία και είναι η καλύτερη απόδειξη προς όλους τους παράγοντες μιας και αυτό λέει πολλά».
ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ
Παρών στην πρώτη προπόνηση ήταν και ο πρόεδρος του Λαρισαϊκού Γιώργος Κοσμίδης που μίλησε για τη νέα σεζόν: «Στόχος μας είναι μία καλή πορεία στο καινούριο πρωτάθλημα που αρχίζει. Να μην μπούμε σε περιπέτειες όπως την περσινή σεζόν γιατί μετά τις πολλές μεταγραφές που κάναμε, τελικά παλεύαμε για τη σωτηρία μέχρι τη τελευταία στιγμή. Οι νέοι στόχοι της ομάδας βασίζονται σε νέα, αρκετά πρόσωπα πάλι, νεαρές όμως ηλικίες ως επί το πλείστον με κάποιους έμπειρους καινούριους για να μπορέσει να δέσει η ομάδα και να προχωρήσει όπως πρέπει. Πιστεύω πως η φετινή χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη».
Ενώ συνέχισε:« Η πρώτη χρονιά για μένα ήταν δοκιμαστική πέρυσι, ενώ στη δεύτερη φέτος θα είμαι πιο έμπειρος. Από εκεί και πέρα έχουμε νέο ρόστερ, νέο προπονητή και προσθήκη νέων μελών στη διοίκηση. Θα θέλαμε τη στήριξη και της Νέας Σμύρνης γιατί βασιζόμαστε σε αυτή και για οικονομικούς λόγους αλλά και γιατί έχουμε ανάγκη τη στήριξη της ομάδας από το κόσμο».
Για την ανταγωνιστικότητα στο πρωτάθλημα δήλωσε:«Το φετινό πρωτάθλημα θεωρώ πως θα είναι πιο ανταγωνιστικό, γιατί οι ομάδες είναι ισοδύναμες. Ελπίζουμε να παίξουμε και εμείς καθοριστικό ρόλο στην κατηγορία, γι' αυτούς που θεωρητικά θέλουν να ανέβουν κατηγορία και να επηρεάσουμε τα πράγματα».
Κλείνοντας ευχήθηκε: «Όλα φέτος να πάνε καλά για όλους μας και να είμαστε υγιείς. Φέτος η φιλοσοφία μας θα είναι να ασχοληθούμε και με τα τμήματα υποδομής μας τα οποία θα είναι σαφώς καλύτερα σε σχέση με τη προηγούμενη χρονιά».
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ / ΦΙΛΙΚΑ
Σε αρκετές και σημαντικές μεταγραφές προχώρησε ο Λαρισαϊκός τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Καραΐσκος από τον Κίσσαβο Συκουρίου, Γκολάντας από τον Χαραυγιακό Αθηνών, Οικονόμου από τον Παγασητικό Βόλου ,Κυριάκης από το Αρμένιο, Τσακαβίτης από Δωτιέα Αγιάς, Μόσιαλος από Απόλλωνα Λάρισας, Αλεξανδρής από Συκούριο, Σκέντζας από Όλυμπο Λάρισας και Γκόλιας από Νεοχώρι Γρεβενών.
Όσο για τα φιλικά η ομάδα του Λαρισαϊκού αναζητά αντιπάλους και θα συμμετέχει στο τουρνουά Κουκουλίτσιος -Μουσιάρης.
Τέλος η ομάδα του Λαρισαϊκού ευχαριστεί βαθύτατα την επιχείρηση Δουλγέρη για τη χορηγία που έκανε στην ομάδα σε αθλητικό εξοπλισμό.
 
Τι είπαν οι παίκτες
 
Έτοιμοι για σκληρή δουλειά φάνηκαν οι παίκτες του Λαρισαϊκού και αισιόδοξοι για τη νέα σεζόν. Ας δούμε τι δήλωσαν στην «Ε» ορισμένοι εξ αυτών:
Τσακαβίτης Δημήτρης: «Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχουμε καλή υγεία και μία επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά. Ήρθα στο Λαρισαϊκό μια ομάδα με ιστορία στο Λαρισινό ποδόσφαιρο. Στόχος μας θα είναι να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε όλα αυτά αν υπάρχει καλό κλίμα και πειθαρχία».
Καραΐσκος Δημήτρης:« Έπειτα από δέκα χρόνια επέστρεψα στην ομάδα που έκανα τα πρώτα μου βήματα. Είναι τιμή για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Από την πλευρά μου θέλω όσο μπορώ να βοηθήσω τα νέα παιδιά για να πετύχουν τους στόχους. Τέλος υγεία σε όλους τους παίκτες και όλες τις ομάδες».
Αλεξανδρής Κώστας:« Εύχομαι υγεία σε όλους και μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς για όλους τους συμπαίκτες μου. Επίσης ο καθένας από τα παιδιά αυτή τη σεζόν να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει είτε αυτοί είναι προσωπικοί είτε ομαδικοί και όλοι μαζί να ανεβάσουμε την ομάδα ένα επίπεδο πιο πάνω».
Κυριάκης Γιάννης: «Ελπίζω να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς. Ήρθα σε μια ομάδα με πολύ νεαρό ρόστερ και το μόνο που χρειαζόμαστε για τη νέα χρονιά είναι πολύ και σκληρή δουλειά. Με οργανωμένη διοίκηση, καλό κλίμα, νέο προπονητή που είναι καλός και γνωστός για το έργο του θεωρώ πώς όλα αυτά θα επιτευχθούν».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass