ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εκκίνηση στις 28 Αυγούστου με τον τελικό του Σούπερ Καπ

* ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ * ΣΤΙΣ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ * ΜΕΙΩΘΗΚΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2011 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:27
Πρώτη συνεδρίαση χθες για το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Λ., ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και μία απόφαση ήταν ιδιαίτερα θετική για τα σωματεία, καθώς αποφασίστηκε η υποχρεωτική συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών (γεννηθέντων το 1991 και μετά) στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων, θα είναι κατά τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, 17/8/2011 δύο για τις Α’ και Α1 κατηγορίες και ένας για τις Β’ και Γ’ κατηγορίες. Δηλαδή λιγότερους κατά έναν από την προηγούμενη περίοδο και αυτό οφείλεται στη διαπίστωση ότι εκτοξεύτηκαν οι τιμές για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και πολλοί παίκτες ζητούσαν τον «ουρανό με τα άστρα» από τις ομάδες.
Επίσης, η νέα αγωνιστική περίοδο θα εγκαινιαστεί με τον τελικό του Σούπερ Καπ στις 28 Αυγούστου ανάμεσα στον πρωταθλητή Αμπελωνιακό και την κυπελλούχο Ελασσόνα, ενώ η κλήρωση των αγώνων του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Λ. θα γίνει στις 25 Αυγούστου.
Στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο, που έγινε υπό την προεδρία του Ζήση Γρηγορίου, ήταν παρόντες ακόμα οι διοικητικοί Βασίλης Νταβαρούκας, Σταύρος Πουλαράκης, Βασίλης Μητροδήμος, Λευτέρης Γρηγοριάδης, Μιχάλης Παπαγεωργίου, Κώστας Λυγούρας και Βάιος Κυριτσάκας (ενώ παρευρέθηκε εκ μέρους της επιτροπής διαιτησίας ο Στέλιος Νίτσας) πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:
* Η υποχρεωτική συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών (γεννηθέντων το 1991 και μετά) στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων, θα είναι κατά τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, 17/8/2011 δύο για τις Α’ και Α1 κατηγορίες και ένας για τις Β’ και Γ’ κατηγορίες. Η σχετική τροποποίηση της προκήρυξης των τοπικών πρωταθλημάτων θα γίνει με τη χθεσινή απόφαση του διοικητικού συμβουλίου και είναι παρόμοια με αυτή του δ.σ. της Ε.Π.Ο., που μείωσε την υποχρεωτική συμμετοχή των «νεαρών» ποδοσφαιριστών στους αγώνες της Δ’ Εθνικής από 4 σε 3.
* Από τον υπεύθυνο των πρωταθλημάτων Υποδομής Λευτέρη Γρηγοριάδη έγινε προς τους υπόλοιπους διοικητικούς ενημέρωση για τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων Υποδομής κατά τη φετινή περίοδο, με αλλαγές και τροποποιήσεις, όπως αυτές αποφασίστηκαν στην πρόσφατη συγκέντρωση των παραγόντων των σωματείων του Νομού.
* Η εφαρμογή του Νέου Κανονισμού Διαιτησίας, που θέλει μέλος του δ.σ. της Ένωσης να προεδρεύει στην τοπική Επιτροπή Διαιτησίας, όπως γίνεται και στην Κ.Ε.Δ. της Ε.Π.Ο., θα συζητηθεί και αποφασιστεί στην επόμενη συνεδρίαση.
* Ο αγώνας SuperCup της Ένωσης, μεταξύ του πρωταθλητή Αμπελωνιακού και της κυπελλούχου Π.Σ. Ελασσόνας, θα γίνει την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 17.30, στο Εθνικό Στάδιο της πόλης μας.
* Θα κατατεθεί το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, στη μνήμη του αείμνηστου Γιάννη Λάτσιου, σε ευαγές ίδρυμα της πόλης, ενώ θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Λ. (3 και 4 Σεπτεμβρίου), καθώς και σ’ αυτόν του SuperCup.
* Απορρίφθηκε αίτημα του προπονητή ποδοσφαίρου Αστερίου Κορομηλά, για επανεξέταση της υπόθεσής του και μείωση της ποινής που του έχει επιβληθεί, γιατί κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται και δεν επιτρέπεται από τους Κανονισμούς.
* Αίτημα της ομάδας Δάφνη Γλαύκης να παίξει τον πρώτο της αγώνα για το θεσμό του Κυπέλλου την 6 ή 7 Σεπτεμβρίου, θα γίνει δεκτό, αν σ’ αυτό συναινέσει και ο αντίπαλός της με τον οποίο θα κληρωθεί, την Πέμπτη 25 Αυγούστου.
* Αιτήματα των ομάδων Δήμητρα Γιάννουλης και Όλυμπος Ολυμπιάδας να παίξουν την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου τους αγώνες τους για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου, έγιναν δεκτά.
* Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης που έχει οριστεί για την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2011, θα γίνει στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Διόνυσος». Στον ίδιο χώρο και μετά τη λήξη των εργασιών της Γ.Σ., θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α’, Α1 και Β’ κατηγοριών.
* Για τον διαχωρισμό των λαρισινών ομάδων της Β’ κατηγορίας στους δύο ομίλους, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στα γραφεία της Ένωσης.
* Η Ένωση θα ζητήσει από το Δ.Σ. της ΕΠΟ, να αναστείλει για ένα χρόνο το εδ. ε’ της παρ. 1 του άρθρου 14 του ΚΑΠ, που επιβάλλει υποχρεωτικά στις ερασιτεχνικές ομάδες να χρησιμοποιούν αρίθμηση στις φανέλες των ποδοσφαιριστών από το 1 έως το 18, στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
* Η κλήρωση για την α’ φάση των αγώνων του Κυπέλλου της Ένωσης θα γίνει την Πέμπτη 25 Αυγούστου και ώρα 19.30 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Λ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass