ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 18ΧΡΟΝΟ ΛΑΡΙΣΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ

Πέταξε στο… Περιστέρι ο Τσιλούλης

* «ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2011 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:27
Ένα από τα σπουδαιότερα μπασκετικά ταλέντα της Λάρισας των τελευταίων ετών βρήκε στέγη στο πρωτάθλημα της Α1. Ο Θοδωρής Τσιλούλης υπέγραψε χθες στο Περιστέρι και έκανε ένα όνειρό του πραγματικότητα καθώς έγινε επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Ο Τσιλούλης είναι 18 χρονών και ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από την Ολύμπια. Εκεί είχε προπονητές τον Σάκη Παπαγιάννη, τον Βάιο Βούκατα και τον Μανέσκι. Μέσα από τις παρουσίες του στα πανελλήνια πρωταθλήματα κατάφερε να κερδίσει θέση στις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων. Στη συνέχεια πήγε δανεικός στο Φοίνικα και τη Γ΄ Εθνική κατηγορία (με προπονητή τον Βάιο Θεοδωρόπουλο). Ως αθλητής του Φοίνικα κέρδισε και τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα Νέων για την αντίστοιχη Ολυμπιάδα που έγινε πέρυσι το καλοκαίρι στη Σιγκαπούρη. Μάλιστα κατέκτησε και μετάλλιο εκεί έχοντας για προπονητή τον Γιώργο Λημνιάτη.
Πριν από κάμποσο διάστημα πήρε την απόφαση να δοκιμαστεί στο Περιστέρι και ενώ η ομάδα των δυτικών προαστίων δεν είχε πρόθεση να κάνει συμβόλαιο με άλλο νεαρό αθλητή, ο προπονητής Αργύρης Πεδουλάκης ζήτησε την εξαίρεση αυτή καθώς ο Τσιλούλης τον έπεισε για την αξία του.
«Είμαι πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή» δήλωσε στην «Ε» ο παίκτης της Ολύμπια και συνέχισε: «Ήταν για μένα ένα όνειρο ζωής να γίνω επαγγελματίας και τελικά έγινε πραγματικότητα. Τώρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για μένα και εύχομαι να ανταποκριθώ επάξια στις απαιτήσεις της νέας εποχής. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό». Κλείνοντας ευχαρίστησε «τον Βασίλη Μητσόπουλο καθώς με βοήθησε τόσο σαν γυμναστής αλλά και σαν άνθρωπος της Ολύμπια που διευκόλυνε με κάθε τρόπο τη μεταγραφή μου».
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΛΑΛΑΚΗ
Ο Θοδωρής Τσιλούλης έγινε ο δεύτερος Λαρισαίος που πήγε στη συγκεκριμένη ομάδα με μεταγραφή από την Λάρισα απευθείας. Ο πρώτος ήταν ο Γιάννης Λαλάκης που παίζοντας στην ΕΑΛ κατάφερε να πάρει θέση εκεί. Αυτό είχε συμβεί στο τέλος του καλοκαιριού του 1987 σχεδόν μετά το ευρωμπάσκετ του ΣΕΦ.
Ωστόσο στο Περιστέρι πήγε και ακόμη ένας Λαρισαίος (λίγοι θα το θυμούνται) ο Κώστας Αυγερινός (που έφυγε πολύ πρόωρα από τη ζωή). Ο εν λόγω παίκτης ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού και ένα διάστημα αγωνιζόταν και στην Αμερική.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass