Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΣ

Κανένα πρόβλημα με τον Κουβελά

*ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤH ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΩΤΟΥ

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2011 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:28
Ο Αλέκος Κουβελάς που χτύπησε στον αγκώνα στη διάρκεια της προχθεσινής αναμέτρησης με τον Οδυσσέα Αναγέννησης στις Σέρρες, τελικά δεν έχει κάτι το σοβαρό, μετά τις σχετικές εξετάσεις που έκανε.
Απλά για προληπτικούς λόγους ο στρατευμένος επιθετικός του Τυρνάβου 2005 δεν συμμετείχε χθες στο πρόγραμμα της προπόνησης και λογικά από τη Δευτέρα θα μπει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.
Μόνος του ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα ο Λάππας που έχει ένα χτύπημα στο γόνατο, ενώ και ο Τσορμπατζίδης αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στα πλευρά.
Κατά τα άλλα, η τυρναβίτικη ομάδα στον αγώνα με τον Οδυσσέα Αναγέννησης δημιούργησε τις ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά έγιναν και λάθη που εντόπισε η τεχνική ηγεσία και θα επιδιώξουν οι παίκτες να τα διορθώσουν, στα επόμενα φιλικά παιχνίδια.
*Εν τω μεταξύ, αναβλήθηκε το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με τη Θύελλα Πετρωτού Τρικάλων και ήδη γίνονται επαφές προκειμένου να βρεθεί αντίπαλος, για την ερχόμενη Τρίτη 23 Αυγούστου.
Ενδεχομένως η ομάδα αυτή να είναι ο Α.Ο.Καρδίτσας, κάτι που όμως θα οριστικοποιηθεί σήμερα για το αν θα γίνει το παιχνίδι και πού, στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας ή στον Τύρναβο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass