ΘΑ ΓΥΜΝΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΟΡ ΣΤΗΝ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Ρέθυμνο ο Βασίλης Μητσόπουλος

* ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΡΩΜΑΝΙΔΗ

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2011 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:28
Κάτοικος Ρεθύμνου θα είναι φέτος ο Βασίλης Μητσόπουλος. Ο Λαρισαίος γυμναστής συμφώνησε σε όλα με την ομάδα μπάσκετ του ΑΓΟΡ που παίζει στην Α1 Εθνική κατηγορία μπάσκετ και θα είναι το δεξί χέρι του Σέργιου Κουφού. Καταλυτικό ρόλο ωστόσο έπαιξε ο μάνατζερ (και παλιά δόξα του Άρη) Μιχάλης Ρωμανίδης. Ο Ρωμανίδης επικοινώνησε με επιστήθιο φίλο του στη Λάρισα την Τρίτη το βράδυ ζητώντας εκτενέστερες πληροφορίες για το έργο του. Οι πηγές του στη θεσσαλική πρωτεύουσα του επιβεβαίωσαν το πολύ καλό παρελθόν του Μητσόπουλου και έτσι έγινε η πρόταση στην οποία ενέδωσε τελικά ο γυμναστής.
Ο Βασίλης Μητσόπουλος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, πτυχιούχος της σχολής ποδοσφαίρου του πανεπιστημίου του Νις και κατά το παρελθόν έχει δουλέψει τόσο στην ΑΕΛ ΓΣ, όσο και στην Ολύμπια Λάρισας. Επίσης από πέρυσι ανήκε στον Απόλλωνα Λάρισας, όπου ήταν άμεσος συνεργάτης του Ζόραν Μπάμποβιτς. Ωστόσο εδώ και κάμποσο διάστημα είχε ξεκινήσει και τη Larissa Sports Academy μαζί με τους Γιώργο Ζάχο, Θρασύβουλο Λιάγκα και Νέστορα Κόμματο ενώ από το καλοκαίρι είχε αναλάβει με κάποιους από τους παραπάνω συνεργάτες και τις τύχες της Ολύμπια.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass