ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β’ ΕΠΣΛ

Άρης Λάρισας: Σαν μια οικογένεια ξεκινάει τη προετοιμασία και φέτος

ΣΤΑΤΗΡΗΣ: «ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΣ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ» ΤΟΜΠΟΡΗΣ: «ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ SUPERLEAGUE ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ»

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2011 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:28
Του Χρίστου Τζίκα
Σαν σύγχρονοι Σπαρτιάτες, οι πολεμιστές-ποδοσφαιριστές του Άρη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Με νέα παιδιά και φέτος θα αγωνιστεί η ομάδα του Άρη καθώς ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι κάτω των δεκαοκτώ χρονών. Μάλιστα συνεχίζοντας τη γνωστή συνταγή προώθησης ταλέντων, μετά και την τελευταία φουρνιά των Κουτσιανικούλη και Σατριαβάνη, για την ομάδα των «κίτρινων» υπάρχουν νέες προτάσεις για παίκτες από τη Super League. Αγκάθι σε όλη αυτή τη δουλειά που κάνει η ομάδα, θα είναι και τη φετινή σεζόν το θέμα με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις που ταλανίζει πολλές ομάδες του νομού και κυρίως της Λάρισας.
Για όλα αυτά μας μίλησε και ο τεχνικός του Άρη, Γιώργος Στατήρης, που θα βρίσκεται και φέτος στον πάγκο της ομάδας: «Αρχικά θα ήθελα να είμαστε καλά στην υγεία μας και να παίξουμε όμορφο και καλό ποδόσφαιρο».
Συνέχισε αναφερόμενος στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ και το πόσο ανταγωνιστικό θα είναι: «Τη χρονιά που πέρασε έπεσαν κάποιες ιστορικές ομάδες που έχουν αρκετή ποιότητα. Σημαντικό θα είναι το πώς θα χωριστούν οι ομάδες στους ομίλους. Υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες και το επίπεδο φέτος θα είναι αρκετά ανεβασμένο. Το θετικό είναι πως οι περισσότερες άρχισαν να χρησιμοποιούν νέους στους αγώνες και αυτό κάνει καλό στο άθλημα».
Για τους στόχους της ομάδας είπε: «Στόχος μας θα είναι να κερδίσουμε όσο περισσότερα ματς μπορούμε παίζοντας προπαντός καλό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα ό,τι βγει. Δεν μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το κομμάτι της ανόδου, αλλά να παρουσιάσουμε στον κόσμο ωραίο ποδόσφαιρο».
Ενώ αναφέρθηκε και στη φιλοσοφία της ομάδας που είναι ίδια εδώ και χρόνια: «Η φιλοσοφία της ομάδας κινείται σε νέους παίκτες όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Τη περσινή σεζόν αγωνίστηκαν 23 παίκτες που ήταν κάτω των 18 χρονών, το ίδιο θα πράξουμε και φέτος. Η μόνη διαφορά είναι ότι γύρισαν μερικοί έμπειροι , μεγάλοι για εμάς της ηλικίας των 22-23 χρονών, που τέλειωσαν τις σπουδές τους και επέστρεψαν στην ομάδα. Ελπίζω να μας βοηθήσουν δίνοντάς μας την εμπειρία που μας έλειπε».
Ο κ. Στατήρης έκλεισε λέγοντας: «Φέτος ας πραγματοποιηθούν όμορφα πρωταθλήματα στη Λάρισα, να παρουσιαστούν νέοι παίκτες και επιτέλους ας ξεφύγει το ποδόσφαιρο από τα σκάνδαλα και τα στησίματα. Όσο για τα γήπεδα θα ήθελα να πω πως η Λάρισα έχει πολλά, αλλά οι ομάδες είναι περισσότερες και αφού η δημοτική αρχή τα δίνει το Σεπτέμβριο εμείς θα κάνουμε τις προετοιμασίες μας στα πάρκα. Τώρα αν γινόταν να μας τα δώσουν δεκαπέντε μέρες νωρίτερα θα ήταν καλύτερα αλλά αφού δεν γίνεται θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».
 
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΟΜΠΟΡΗΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»
Και ο πρόεδρος του Άρη Λάρισας μίλησε στην «Ε» για τη νέα χρονιά. «Η φιλοσοφία του Άρη παραμένει ίδια και αναλλοίωτη. Καλό ποδόσφαιρο, προώθηση νέων παιδιών, ανάδειξη ταλέντων με σκοπό τις παραπάνω κατηγορίες. Και δεν εννοώ τοπικά πρωταθλήματα αλλά για εθνικές κατηγορίες. Μάλιστα έχουμε κάποιες προτάσεις από ομάδες τις Superleague, που ελπίζουμε να έχουν επιτευχθεί μέχρι τα τέλη του Αυγούστου».
Ενώ συνέχισε αναφερόμενος στη νέα ομάδα και στο νέο πρωτάθλημα: «Στην ομάδα επέστρεψαν παίκτες από τις ακαδημίες που σπούδαζαν και έλειπαν από την πόλη και με μερικές προσθήκες ακόμη πιστεύω ότι θα έχουμε ένα αξιόμαχο σύνολο στο φετινό δύσκολο όπως φαίνεται πρωτάθλημα. Το σημαντικό όμως πλεονέκτημά μας είναι ότι είμαστε δεμένοι σαν μια οικογένεια. Όλοι και ο πρόεδρος και ο προπονητής και ο αρχηγός της ομάδας που είναι ηλικιακά μεγαλύτερος από όλα τα παιδιά, συμπεριφέρονται καθ’ αυτό τον τρόπο σαν γονείς προς παιδιά».
Ενώ τέλος αναφέρθηκε και στα φετινά προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν πολλές ομάδες
και έκλεισε με μία ευχή: «Το μεγάλο πρόβλημα για μας και φέτος θα είναι τα γήπεδα, δυστυχώς δε μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλλά θα δούμε πώς θα αντεπεξέλθουμε. Φέτος επίσης θα μας δείξει ακόμη περισσότερο τα «δόντια» της η οικονομική κρίση που εύχομαι να μην ακουμπήσει πολύ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μιας και έχει κάνει την εμφάνισή της. Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν προβλήματα, αλλά με υγεία και δουλειά θα τα καταφέρουμε. Τέλος ο καλύτερος στο φετινό πρωτάθλημα ας επικρατήσει».
 
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ/ΦΙΛΙΚΑ
Στην ομάδα του Άρη Λάρισας επέστρεψαν πάλι πίσω λόγω σπουδών και άλλων υποχρεώσεων οι Γουργιώτης, Μαμαλούδης, Σουλτούκης, Ζιάρας, Γκαραβέλας και Τσίντζος. Ενώ η ομάδα θα συμμετέχει στο τουρνουά «Κουκουλίτσιος- Μουσιάρης».
 
Τι δήλωσαν οι παίκτες:
 
Με στόχο την παραμονή της ομάδας στη κατηγορία και να παρουσιάσουν ένα όμορφο θέαμα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι παίκτες του Άρη Λάρισας. Ας δούμε τι δήλωσαν στην «Ε» ορισμένοι εξ αυτών:
 
Καραμπούζης Φίλιππος: «Περσινός μας στόχος ήταν η άνοδος της ομάδας. Φέτος θα κοιτάξουμε να έχουμε μία εύκολη παραμονή στη κατηγορία. Βέβαια αν προκύψει και η άνοδος δεν θα είμαστε αχάριστοι. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι αρκετά δύσκολο μιας και υπάρχουν δυνατές ομάδες αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».
Γκατζούλης Λέανδρος: «Εύχομαι να έχουμε μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Ελπίζω η ομάδα να τα πάει καλά φέτος και να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και στο τέλος να έχουμε μία άνετη παραμονή στην κατηγορία».
Χρηστίδης Γιάννης: «Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι λίγο πιο δύσκολο από πέρυσι, μιας και υπάρχουν πολλές και καλές ομάδες. Μέσα από σκληρή προπόνηση και σωστή δουλειά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Να είμαστε υγιείς και να έχουμε μία καλή χρονιά».
Μπατσαράς Αλέξανδρος: «Σκοπός μας τη νέα χρονιά δεν είναι τόσο η άνοδος, αλλά να διδάξουμε σωστό ποδόσφαιρο στα νέα παιδιά που έρχονται από τις ακαδημίες και να γίνουν εκτός από καλοί αθλητές και σωστοί άνθρωποι. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι αρκετά δυνατό γιατί κάποιες ομάδες είναι πολύ ενισχυμένες. Παρόλα αυτά εμείς θα ακολουθήσουμε τον τρόπο παιχνιδιού που έχουμε εδώ και χρόνια και είναι αγαπητός από όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».
Γουργιώτης Γιώργος: «Καλή χρονιά να έχουμε όλοι οι παίκτες με υγεία, δίχως τραυματισμούς. Επέστρεψα μετά από εφτά χρόνια και με την εμπειρία κάποιων παικτών θέλουμε να ωριμάσουν τα νέα παιδιά και να γίνουν καλοί αθλητές. Φέτος θα αγωνιστούμε για ότι καλύτερο μπορούμε να καταφέρουμε.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass